Starania o drugiego maluszka

Oooo też chcę z wami :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Ja za to uważam że mega królewskie, i dostojne imię :kissing_face_with_closed_eyes:

3 polubienia

Tak bez objawów tak naprawdę a progesteron po owulacji mam na poziomie 6-8 więc naprawdę słabo

3 polubienia

Moja siostra nazywa się Klaudia, to takie piękne imie. Wiesz że znaczy ono pierworodną córkę rodu :head_shaking_vertically: Każda z was jest wyjątkowa

3 polubienia

Dziękuję bardzo! Też je bardzo lubię, a ty znowu Bernadeta, mega nietypowe!

3 polubienia

Dziękuję Ci kochana bardzo za miłe słowa!

2 polubienia

Hej dziewczyny mam takie nietypowe pytanie ale czy któraś z was miała sytuację aby 5-6 dni po owulacji test owulacyjny był pozytywnie ?
Miałam potwierdzona owulację na USG więc się zastanawiam o co chodzi dziś 20 dzień cyklu
Ps dołączam zdjęcie testu

2 polubienia

Hejka! :heart_eyes: To rzeczywiście ciekawe! Zwykle testy owulacyjne wykrywają wzrost poziomu LH, który następuje przed owulacją, więc zazwyczaj testy są pozytywne w tym czasie. Jednak czasami, po owulacji, mogą zdarzyć się fałszywie pozytywne wyniki, szczególnie jeśli poziom LH w organizmie jest nadal podwyższony z jakiegoś powodu. Może to wynikać z kilku rzeczy, ale wolałabym żeby podparła mnie tu moderatorka. :kissing_face:
Jeśli miałaś potwierdzoną owulację na USG, to możliwe, że to po prostu reakcja Twojego organizmu. Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło! :heart_with_arrow:

1 polubienie

Biorę duphaston i zaczynam się zastanawiać może to przez to ?
Teraz 18 miałam USG i endometrium 11 mm i ciałko żółte na prawym jajniku więc owulacja na 100% była .
Pozytywnie test owulacyjny miałam 13/14 dzień cyklu
Sama nie wiem co myśleć

Hmm kochana może warto powtórzyć test?

Będę musiała bo to co najmniej dziwna sytuacja . Ale wątpię abym miała owulację kolejny raz

1 polubienie

Ciekawe, ja też bym powtórzyła, do 3 razy sztuka

2 polubienia

Powtarzaj nie krępuj się

2 polubienia

Powtórzę na wieczór i zobaczymy ale mówię wcześniej tak nie było . A teraz te dni po owulacji robiłam to wszystkie były negatywne dopiero dziś znów
Niby słyszałam że testy owulacyjne mogą złapać ciążę ale nie wiem czy to prawda

3 polubienia

Właśnie też tak słyszałam, ale koniecznie dawaj znać i nas powiadom o efektach!

2 polubienia

Będę informować :heart: dziś mamy 5-6 dni po owulacji . W sobotę progesteron badam ale dużych nadzieji nie mam
Mój wykres temperatury też nawet ładnie wygląda ale to przy duphastonie to różnie może być

3 polubienia

Ah ten Duphaston, zawsze coś :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Czekamy na info! Ale wykresy wyglądają ciekawie

1 polubienie

Updateuj nas koniecznie

Taki wyszedł teraz ale wiadomo mocz może być bardziej rozcieńczony więc dla pewności zrobię na wieczór

2 polubienia