Oooo też chcę z wami
Ja za to uważam że mega królewskie, i dostojne imię
Tak bez objawów tak naprawdę a progesteron po owulacji mam na poziomie 6-8 więc naprawdę słabo
Moja siostra nazywa się Klaudia, to takie piękne imie. Wiesz że znaczy ono pierworodną córkę rodu Każda z was jest wyjątkowa
Dziękuję bardzo! Też je bardzo lubię, a ty znowu Bernadeta, mega nietypowe!
Dziękuję Ci kochana bardzo za miłe słowa!
Hej dziewczyny mam takie nietypowe pytanie ale czy któraś z was miała sytuację aby 5-6 dni po owulacji test owulacyjny był pozytywnie ?
Miałam potwierdzona owulację na USG więc się zastanawiam o co chodzi dziś 20 dzień cyklu
Ps dołączam zdjęcie testu
Hejka! To rzeczywiście ciekawe! Zwykle testy owulacyjne wykrywają wzrost poziomu LH, który następuje przed owulacją, więc zazwyczaj testy są pozytywne w tym czasie. Jednak czasami, po owulacji, mogą zdarzyć się fałszywie pozytywne wyniki, szczególnie jeśli poziom LH w organizmie jest nadal podwyższony z jakiegoś powodu. Może to wynikać z kilku rzeczy, ale wolałabym żeby podparła mnie tu moderatorka.
Jeśli miałaś potwierdzoną owulację na USG, to możliwe, że to po prostu reakcja Twojego organizmu. Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło!
Biorę duphaston i zaczynam się zastanawiać może to przez to ?
Teraz 18 miałam USG i endometrium 11 mm i ciałko żółte na prawym jajniku więc owulacja na 100% była .
Pozytywnie test owulacyjny miałam 13/14 dzień cyklu
Sama nie wiem co myśleć
Hmm kochana może warto powtórzyć test?
Będę musiała bo to co najmniej dziwna sytuacja . Ale wątpię abym miała owulację kolejny raz
Ciekawe, ja też bym powtórzyła, do 3 razy sztuka
Powtarzaj nie krępuj się
Powtórzę na wieczór i zobaczymy ale mówię wcześniej tak nie było . A teraz te dni po owulacji robiłam to wszystkie były negatywne dopiero dziś znów
Niby słyszałam że testy owulacyjne mogą złapać ciążę ale nie wiem czy to prawda
Właśnie też tak słyszałam, ale koniecznie dawaj znać i nas powiadom o efektach!
Będę informować dziś mamy 5-6 dni po owulacji . W sobotę progesteron badam ale dużych nadzieji nie mam
Mój wykres temperatury też nawet ładnie wygląda ale to przy duphastonie to różnie może być
Ah ten Duphaston, zawsze coś
Czekamy na info! Ale wykresy wyglądają ciekawie
Updateuj nas koniecznie