Starania o drugiego maluszka

U mnie zazwyczaj cykl miesiączkowy trwa 26 dni a owulacja wypada 13/14 dzień cyklu. Też nie zawsze mam regularnie gdyż rodziłam rok temu i jeszcze nie jest uregulowane

2 polubienia

No u mnie są bardzo nieregularne tak patrząc po ostatnich miesiączkach to tak od 30-40 dnitrwa u mnie jeden cykl od kiedy sprawdzam to owulacja była w jak dobrze pamiętam 17 i 21 dzień cyklu zależy od długości cyklu :see_no_evil_monkey: po poronieniu mam bardzo wydłużone cykle. Wcześniej miałam raczej 24-34 dni jeden cykl może znów wróci do tych wartości.. nie wiem :woman_shrugging:

2 polubienia

Rany ja z kolei miałam teraz regularne, zazwyczaj te 30-33 dni i nagle w ostatnim miesiącu pierwszy raz odchył od kilku lat i uwaga mój cykl trwał 45, a dodam, że nie miałam żadnych stersow czy dużych podróży, ja już zestresowana czemu taki odchył, przez to nawet nie wiem, kiedy teraz mi wypada owulacja, bo dosłownie wszystko się rozwaliło, zaczęłam bardzo poważnie myśleć o sprawdzeniu tarczycy, zwłaszcza, że moja mama ma, miałyście kiedyś takie odchyły?

3 polubienia

Jeśli masz problemy albo czujesz że coś jest nie tak to jak najbardziej możesz iść do lekarza zbadać się dokładnie . U mnie są np problemy z progesteronem czego bez badań nie wiedziałam

Czyli cały czas normalnie się czułaś, bez żadnych objawów? :downcast_face_with_sweat:

2 polubienia

Hmm ja chyba bym dla pewności na USG poszła, ale ja to ja :joy::joy::joy:

2 polubienia

U mnie podobnie, normalnie mogłybyśmy razem rodzić :rofl:

2 polubienia

a skąd jesteś to może się jakoś zgadamy? :joy: hahaha miłego dnia! :heart:

4 polubienia

Ja w Mikołowie aktualnie ale jestem z Warszawy i raczej planuję tam wrócić. Dawaj ze mną :wink:

3 polubienia

Ja z okolic, można się dołączyć?

9 polubień

Im więcej nas tym lepiej, jak to mówią czym chata bogata :face_blowing_a_kiss:

4 polubienia

Dziękuję kochana :heart_with_arrow: Doceniam

10 polubień

Jasmina (sugeruje się nazwa, że to twoje imię) jaka jest Twoja historia?

3 polubienia

Dopiero co dołączyłam a już czuje kobiecą energię :blush:

3 polubienia

Uwielbiam imię Jasmina, kojarzy mi się z Alladynem

3 polubienia

Totalnie, w ogóle takie egzotyczne to imię

10 polubień

O właśnie tego słowa szukałam, dziękuję za elokwencję :relieved_face:

2 polubienia

Ależ nie ma za co, zawsze do usług młoda damo :persevering_face:

10 polubień

Ja już nie taka młoda, to co wisi to wisi ale wspolnienia zostają. I te szaleństwo młodości :relieved_face:

2 polubienia

Wszystko co kobiece to piękne. Mi wiszą uszy ale to przez duże kolczyki :head_shaking_vertically:

2 polubienia