Jak się dziś czujecie?

Heeej dziewczyny! Co tam u Was, jak nastroje? Macie aktualnie fazę totalnego spokoju czy bardziej emocjonalny rollercoaster? :sweat_smile:

Dajcie znać, jak się trzymacie i co Wam najbardziej pomaga – czekolada, seriale, spacer, a może coś zupełnie innego? Pogadajmy, raźniej razem! :yellow_heart:

13 polubień

Heeej! :woman_raising_hand:
U mnie to chyba mix wszystkiego trochę spokoju, trochę dramy wewnętrznej, zależy od godziny :face_with_tears_of_joy: A u Ciebie jak?

Mega fajnie, że o to pytasz – serio takie pogaduchy to złoto! :yellow_heart:

8 polubień

Hejka :winking_face_with_tongue: Ja właśnie zaczynam dzień, trochę chcąc żeby już się skończył :rofl: więc chyba pora wstać prawą nogą dla odmiany :sleeping_face: A u ciebie lepiej? Jak się czujemy? :heart_eyes:

7 polubień

Ja od wczoraj mam bóle sutków ale poza tym nieźle się trzymam mimo iż biorę duphaston . Co mnie osobiście dziwi bo zazwyczaj po duphastonie czuje się naprawdę źle . A jak u was ?

5 polubień

Też uwielbiam takie pogaduchy stad wątek :joy:

2 polubienia

Ja też dziś mam jakiś zjazd, totalnie się nie wyspałam

3 polubienia

Ciekawe, a w sumie jakie masz zazwyczaj objawy?

1 polubienie

Ewelinko, dosłownie mam to samo. Byłam do miesiąca temu na duphastonie i do tej pory czuję skutki, i te sutki :face_with_medical_mask:

4 polubienia

Najgorzej, życzę miłego dzionka, pamiętaj że damy radę :kissing_cat: A tak swoją drogą z jakiego województwa jesteś bo może trza jakąś kawkę wsparcia zorganizować! :star_struck:

2 polubienia

A powiem Ci trochę jak ściera po myciu podłogi w całym domu… męczy mnie jakoś ostatnio wszystko mentalnie i fizycznie, motywacja kuleje :frowning: Może jakieś słowa wsparcia i porady, bo zaczynam być bezradna, jak liczyć na kolorowe jutro.

3 polubienia

Hej najgorzej to zatracić nadzieję wszystkie jesteśmy w podobnej sytuacji, także nie jesteś sama, jaka jest Twoja historia jeżeli możemy ją poznać? :pleading_face::heart:

1 polubienie

O miłego dnia Pati :slight_smile: Ja zasiadam do porannej kawki i serial na dobry początek :smiling_face:

3 polubienia

Smacznej kawusi j… kapusi :kissing_cat: Tak ma być! :star_struck:

4 polubienia

Hej Jasmina, a jaki serial oglądasz, bo szukam czegoś nowego :grin:

5 polubień

Współczuję i też mam często takie dni! :face_blowing_a_kiss:

1 polubienie

A zaczęłam na nowo Plotkarę wiesz, bo to taka moja lekka obsesja z młodości :sweat_smile:

1 polubienie

No co Ty gadasz moja też! Dosłownie uwielbiam ten serial! Xoxo :pink_heart:

2 polubienia

Mam partnera, ale dużo pracuję, przez co mój Bipolar buzuję nieustannie ;(

2 polubienia

Jezu, ja z Borderem to od 10 lat dętka, ale w młodości jest zdecydowanie gorzej. Im dalej w las, tym w lepiej, zwłaszcza z dobrym partnerem u boku :heart_decoration:

1 polubienie

No to jesteśmy w tym razem słuchaj. Dawaj do mnie na terapie :wink:

1 polubienie