Heeej dziewczyny! Co tam u Was, jak nastroje? Macie aktualnie fazę totalnego spokoju czy bardziej emocjonalny rollercoaster?
Dajcie znać, jak się trzymacie i co Wam najbardziej pomaga – czekolada, seriale, spacer, a może coś zupełnie innego? Pogadajmy, raźniej razem!
13 polubień
Magda
4 Marzec 2025 21:15
2
Heeej!
U mnie to chyba mix wszystkiego trochę spokoju, trochę dramy wewnętrznej, zależy od godziny A u Ciebie jak?
Mega fajnie, że o to pytasz – serio takie pogaduchy to złoto!
8 polubień
Ja od wczoraj mam bóle sutków ale poza tym nieźle się trzymam mimo iż biorę duphaston . Co mnie osobiście dziwi bo zazwyczaj po duphastonie czuje się naprawdę źle . A jak u was ?
5 polubień
Też uwielbiam takie pogaduchy stad wątek
2 polubienia
Ja też dziś mam jakiś zjazd, totalnie się nie wyspałam
3 polubienia
Ciekawe, a w sumie jakie masz zazwyczaj objawy?
1 polubienie
Ewelinko, dosłownie mam to samo. Byłam do miesiąca temu na duphastonie i do tej pory czuję skutki, i te sutki
4 polubienia
Najgorzej, życzę miłego dzionka, pamiętaj że damy radę A tak swoją drogą z jakiego województwa jesteś bo może trza jakąś kawkę wsparcia zorganizować!
2 polubienia
A powiem Ci trochę jak ściera po myciu podłogi w całym domu… męczy mnie jakoś ostatnio wszystko mentalnie i fizycznie, motywacja kuleje Może jakieś słowa wsparcia i porady, bo zaczynam być bezradna, jak liczyć na kolorowe jutro.
3 polubienia
Hej najgorzej to zatracić nadzieję wszystkie jesteśmy w podobnej sytuacji, także nie jesteś sama, jaka jest Twoja historia jeżeli możemy ją poznać?
1 polubienie
O miłego dnia Pati Ja zasiadam do porannej kawki i serial na dobry początek
3 polubienia
Smacznej kawusi j… kapusi Tak ma być!
4 polubienia
Hej Jasmina, a jaki serial oglądasz, bo szukam czegoś nowego
5 polubień
Współczuję i też mam często takie dni!
1 polubienie
A zaczęłam na nowo Plotkarę wiesz, bo to taka moja lekka obsesja z młodości
1 polubienie
No co Ty gadasz moja też! Dosłownie uwielbiam ten serial! Xoxo
2 polubienia
Mam partnera, ale dużo pracuję, przez co mój Bipolar buzuję nieustannie ;(
2 polubienia
Jezu, ja z Borderem to od 10 lat dętka, ale w młodości jest zdecydowanie gorzej. Im dalej w las, tym w lepiej, zwłaszcza z dobrym partnerem u boku
1 polubienie
No to jesteśmy w tym razem słuchaj. Dawaj do mnie na terapie
1 polubienie