Cześć dajcie mi proszę znać
Hmmm ja widzę lekka różową kreskę!!! Ale nich się może inni też wypowiedzą
Po jakim czasie wyszła ta lekka kreska ? Czy do 5 minuty się pojawiła ?
Ja miałam taką sytuację na teście płytkowym że w sugerowanym czasie przez producentka kreska się nie pojawiła. Zostawiłam test na półce w łazience i podejrzewam, że przy wysychaniu testu samoistnie lekka kreska a raczej właśnie jej kontur się pojawił jakoś dobę po wykonaniu testu.
Niestety Po czasie podanym w instrukcji (zazwyczaj jest to 3-5 minut) test już nie jest wiarygodny
Dokładnie musisz dać znać jak z czasem było!
Ja widzę lekką kreskę, daj znać jak w kolejnych dniach !
Witam ponownie ! Podbijam temat z moim testem (nie chcę zakładać nowego) jestem przed spodziewaną miesiączka jakieś 5! Dni ale nie mogłam wytrzymać i kupiłam super czule testy clearblue z porannego moczu wyszedł mi bladzioch tak po 1min ? Jakoś tak.. myślicie że taka blada druga kreska to faktycznie może być ciąża ?
niby wiem że tak ale jak się nie udawało a teraz taki bladzioch to nawet nie płaczę ja jak wariat się cieszę
Coś bardzo delikatnie widać jestem mocno uczulona na takie bladziochy ponieważ ja muszę się testować już ok 7/8dpo żeby szybko wprowadzić leki (jestem po 2 poronieniach) więc polecam zainwestować też te 30 zł i zrobić betę
jeśli wyjdzie powyżej 5 to masz potwierdzenie że coś się dzieje
ja betę powyzej 5 mam zalecenia już wdrożyć leki na wspomaganie implantacji
Trzymam mocno kciuki
Wow przykro mi z powodu tych dwóch strat.. pierwsza ciąże porobiłam w 9tygodniu.. mocno przeżyłam a to jest pierwsza blada kreska od poronienia
jak dobrze pamiętam na betę można pójść w każdej chwili bez znaczenia czy coś jadłam
Ja tam widzę taki cień cienia, w moim przypadku okazał się ciążą
Tak, możesz spokojnie jeść i nie lecieć z rana jeżeli się udało, to niezależnie od pory dnia beta wyjdzie
Tak, na betę możesz iść o dowolnej porze. Robiłam betę i w godzinach wieczornych
Warto tylko żebyś wiedziała że jeśli nie wyjdzie pozytywna to nie ma co tracić nadziei bo może wyjść pozytywna za kilka dni przy tak niskich wynikach zawsze trzeba ją powtarzać
Również mam doświadczenia że w 9dpo beta była poniżej 5 a już 12dpo wyszła około 10 więc warto ten pierwszy tak wczesny wynik wziąć na chłodno
Bardzo dziękuję Wam za odpowiedzi
Zaznaczę że zdjęcie też można wybieliło. Na żywo nie trzeba się przyglądać, pod kątem doszukiwać się była blada kreska od razu. Mierzyłam też temperaturę i cały czas miałam 36.9 jeden dzień 36.6 i później na nowo 36.9 i się trzyma nie wiem tylko czy od razu teraz zadzwonić do lekarza czy poczekać jeszcze zrobić będę i zadzwonić
Ja bym zrobiła samą betę, bo u lekarza może być ciężko na tak wczesnym etapie coś zobaczyć. Pamiętam jak dostałam krwawienia w 5 tygodniu i podczas badania USG nie było jeszcze widać zarodka. Zrób betę potem powtórz po 2 dniach i będziesz wiedziała czy rośnie
Tak tak betę zrobię. Lekarz kazał mi dzwonić żeby przepisać duphaston czy jakoś tak. U mnie na USG w 5t i 6dni było słychać serduszko
A to wtedy dzwoń zaraz po wyniku bety, też biorę Duphaston. On wspomaga podtrzymanie ciąży, a to lepiej dmuchać na zimne
Kochane moje, beta wyszła 14.03mlU/ml więc coś się dzieje
To świetna wiadomość! Życzę Ci dużo spokoju i żeby beta pięknie rosła!