Czy według was coś widać?

Cześć dajcie mi proszę znać

Hmmm ja widzę lekka różową kreskę!!! Ale nich się może inni też wypowiedzą

Po jakim czasie wyszła ta lekka kreska ? Czy do 5 minuty się pojawiła ?
Ja miałam taką sytuację na teście płytkowym że w sugerowanym czasie przez producentka kreska się nie pojawiła. Zostawiłam test na półce w łazience i podejrzewam, że przy wysychaniu testu samoistnie lekka kreska a raczej właśnie jej kontur się pojawił jakoś dobę po wykonaniu testu.

Niestety Po czasie podanym w instrukcji (zazwyczaj jest to 3-5 minut) test już nie jest wiarygodny :frowning:

Dokładnie musisz dać znać jak z czasem było!

Ja widzę lekką kreskę, daj znać jak w kolejnych dniach !

Witam ponownie ! :slight_smile: Podbijam temat z moim testem (nie chcę zakładać nowego) jestem przed spodziewaną miesiączka jakieś 5! Dni ale nie mogłam wytrzymać i kupiłam super czule testy clearblue z porannego moczu wyszedł mi bladzioch tak po 1min ? Jakoś tak.. myślicie że taka blada druga kreska to faktycznie może być ciąża ? :smiling_face_with_three_hearts: niby wiem że tak ale jak się nie udawało a teraz taki bladzioch to nawet nie płaczę ja jak wariat się cieszę :joy:

Coś bardzo delikatnie widać :slight_smile: jestem mocno uczulona na takie bladziochy ponieważ ja muszę się testować już ok 7/8dpo żeby szybko wprowadzić leki (jestem po 2 poronieniach) więc polecam zainwestować też te 30 zł i zrobić betę :slight_smile: jeśli wyjdzie powyżej 5 to masz potwierdzenie że coś się dzieje :slight_smile: ja betę powyzej 5 mam zalecenia już wdrożyć leki na wspomaganie implantacji

Trzymam mocno kciuki :face_blowing_a_kiss:

Wow :worried: przykro mi z powodu tych dwóch strat.. pierwsza ciąże porobiłam w 9tygodniu.. mocno przeżyłam a to jest pierwsza blada kreska od poronienia :heart: jak dobrze pamiętam na betę można pójść w każdej chwili bez znaczenia czy coś jadłam :upside_down_face:

Ja tam widzę taki cień cienia, w moim przypadku okazał się ciążą :slight_smile:

1 polubienie

Tak, możesz spokojnie jeść i nie lecieć z rana :slight_smile: jeżeli się udało, to niezależnie od pory dnia beta wyjdzie :slight_smile:

1 polubienie

Tak, na betę możesz iść o dowolnej porze. Robiłam betę i w godzinach wieczornych :slight_smile:

Warto tylko żebyś wiedziała że jeśli nie wyjdzie pozytywna to nie ma co tracić nadziei bo może wyjść pozytywna za kilka dni przy tak niskich wynikach zawsze trzeba ją powtarzać :slight_smile:
Również mam doświadczenia że w 9dpo beta była poniżej 5 a już 12dpo wyszła około 10 więc warto ten pierwszy tak wczesny wynik wziąć na chłodno

2 polubienia

Bardzo dziękuję Wam za odpowiedzi :face_blowing_a_kiss::heart:

1 polubienie

Zaznaczę że zdjęcie też można wybieliło. Na żywo nie trzeba się przyglądać, pod kątem doszukiwać się była blada kreska od razu. Mierzyłam też temperaturę i cały czas miałam 36.9 jeden dzień 36.6 i później na nowo 36.9 i się trzyma nie wiem tylko czy od razu teraz zadzwonić do lekarza czy poczekać jeszcze zrobić będę i zadzwonić

Ja bym zrobiła samą betę, bo u lekarza może być ciężko na tak wczesnym etapie coś zobaczyć. Pamiętam jak dostałam krwawienia w 5 tygodniu i podczas badania USG nie było jeszcze widać zarodka. Zrób betę potem powtórz po 2 dniach i będziesz wiedziała czy rośnie :slight_smile:

1 polubienie

Tak tak betę zrobię. Lekarz kazał mi dzwonić żeby przepisać duphaston czy jakoś tak. U mnie na USG w 5t i 6dni było słychać serduszko :heart:

A to wtedy dzwoń zaraz po wyniku bety, też biorę Duphaston. On wspomaga podtrzymanie ciąży, a to lepiej dmuchać na zimne :heart:

1 polubienie

Kochane moje, beta wyszła 14.03mlU/ml więc coś się dzieje :heart_eyes:

3 polubienia

To świetna wiadomość! Życzę Ci dużo spokoju i żeby beta pięknie rosła! :heart: