Starania o drugiego maluszka

Aktualizacja
Z popołudnia oraz teraz

Sama nie wiem co myśleć

Od góry ten najciemniejszy był z rana

2 polubienia

Kurczę, rzeczywiście masz racje, tutaj to chyba potrzeba moderatora

Cześć Ewelina powtórz jutro z rana test i zobacz jaki wyjdzie wynik, czekamy na informację!

Hejka powtórzyłam test wyszedł nieco jaśniejszy niż wczoraj . Zobaczymy jak jutro pójdzie badanie progesteronu przy okazji myślę żeby zrobić magnez żelazo żeby zobaczyć czy nie mam niedoborów
Dziś zaczęło mnie mdlić ale to najprawdopodobniej duphaston działa

1 polubienie

Cześć Ewelina! Rzeczywiście mdłości mogą być spowodowane duphastonem, natomiast badania na które idziesz są jak najbardziej wskazane, warto sprawdzić poziom progesteronu czy poziom minerałów czy przypadkiem nie występują gdzieś niedobory! Dawaj koniecznie znać jak wyniki! Trzymaj się! :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

A co polecasz oprócz tego?

1 polubienie

Przede wszystkim wartko wyniki skonsultować z lekarzem, Ewelina była ostatnio na USG także z pewnością przy kolejnej wizycie poruszy temat.

1 polubienie

I aktualizacja u mnie
Dziś progesteron 7/8 dni po owulacji wyszedł 8.65 czyli jak zawsze niski :broken_heart:
Zobaczymy czy coś z tego będzie
Niby wykres mi się ładnie trzyma powyżej 37 stopni ale nie mam dużych nadzieji

Ps
Mała aktualizacja jakimś cudem znów mam test owulacyjny pozytywnie . Nie wiem o co może chodzić

2 polubienia

Hejka, jakie testy polecasz?

3 polubienia

Cześć Ewelina jak tam sytuacja?

Hej jak na razie test ciążowy mam negatywnie ale jestem 9/10 dni po owulacji więc może za szybko . Nie robię sobie dużych najdzieji

2 polubienia

Trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą, a jak ogólne samopoczucie?

Całkiem nieźle tylko co jakiś czas boli mnie podbrzusze i sutki ale efekty uboczne duphastonu to zło

3 polubienia

Rozumiemy to aż za dobrze

2 polubienia

Czy ty też stosujesz duphaston?

Dziewczyny ja tez sie staram, ale nie wiem jednak czy jestem na to wszystko psychicznie gotowa

2 polubienia

Cześć, a jakie są Twoje obawy? Warto rozmawiać o takich rzeczach i dzielić się z innymi!

1 polubienie

@perfekcyjnapanidomu co tam u Ciebie słychać?

Cześć Ewelina jak tam się aktualnie czujesz?

Całkiem nieźle jak na razie dziękuję :heart:
Zaczął się nowy cykl i nowa motywacja
To już 3 cykl starań więc mam nadzieję że się uda . Zaczęłam brać nowe witaminy oraz inozytol do picia

2 polubienia