Witam serdecznie chcialabym się podzielic z czymś co mnie dręczy od dwóch dni .dwie dni temu Zrobiłam test ciazawy Nie po to bo sie spóźnił okres albo coś mam czas do mojego okresu kupiłem bo serce mi pot powiadało Zrobiłam ten test wyszedł jeden a drugi jagby nie widać taki bardzo nie widoczny rospłakałam sie nie chcę uwierzyć do pogi nie bendzie to Pewne bo sie załamie mam obiawy takie szkurczy a może to cos innego Co mi o tym mislicie kochane moje prosze o Wasze misli i porady
Kochana, przytulam mocno! Jeśli na teście był nawet bardzo blady pasek, warto powtórzyć go za 1-2 dni, najlepiej rano. To może być wczesna ciąża, ale czasem takie cienie się zdarzają bez ciąży. Na spokojnie, nie jesteś sama! Jesteśmy tu dla Ciebie
Kochana, doskonale Cię rozumiem! Te cienie drugiej kreski to największa zagadka świata Jeśli coś tam majaczy, to może to być dobry znak!
Ale wiem, że teraz każdy dzień oczekiwania to wieczność…
Jeśli test robiłaś przed terminem @#$% okresu, to może być jeszcze wcześnie i poziom hormonu HCG jest niski – dlatego kreska jest ledwo widoczna. Najlepiej powtórz test za 1-2 dni, najlepiej rano, bo wtedy HCG jest najwyższe! A jeśli chcesz mieć 100% pewności, to można zrobić badanie beta HCG z krwi – ono rozwieje wszelkie wątpliwości.
Co do objawów – skurcze mogą być wszystkim, implantacją, wczesnym sygnałem ciąży, ale też po prostu objawem nadchodzącej @#$% miesiączki. Wiem, że czekanie jest trudne, ale jeszcze wszystko może się wydarzyć!
Mocno trzymam kciuki i wysyłam Ci ogrom pozytywnej energii! Daj znać, jak sytuacja – jesteśmy tu, żeby wspólnie czekać i wspierać się w tej emocjonalnej karuzeli!
Dziękuję ci Kochana ale niestety cysta mi powrodziła wlasnie bylam u lekarza
Dziękuję szlicznie za wsparcie a jednak sie dowiedziałem że cysta mi powrodziła
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Ja w piątek zrobiłam test i też wyszła mi blada druga kreska. Moj partner kupił kolejne testy i tak przez weekend zrobiliśmy 4 testy- na każdym ten sam wynik czyli blada druga kreska. Jutro mam termin miesiączki i idę zrobić betaHCG i będę wiedziała co ta blada kreseczka oznaczała. Może to będzie to
Wow, ale wieści! Blada druga kreska to już jakiś znak, więc trzymam kciuki, żeby betaHCG potwierdziło piękne wieści! Daj koniecznie znać, jak wyniki my tu wszystkie razem przeżywamy te niesamowite chwile!
Czekam z niecierpliwością na informacje!
Dziewczyny byłam dziś na badaniu i wynik wyszedł 21 Dziś przypadał też pierwszy dzień kolejnej miesiączki, której nie dostałam. Wysłałam te wszystkie informacje do mojego ginekologa i kazał mi powtórzyć badanie za 5 dni. Jest mi troszkę smutno bo w sumie nie dał nadziei że może się udało ale i nie zaprzeczył. Może nie chciał żebyśmy za szybko się nie nastawili
Teraz kolejne dni czekania z nadzieją że wynik radykalnie urośnie Ściskam Was
Doskonale rozumiem, jak trudne jest to oczekiwanie! Wiesz co twój lekarz pewnie chce mieć pewność, żeby nie dawać fałszywej nadziei, ale 21 to przecież nie zero – więc wciąż wszystko może się pięknie potoczyć! Trzymam mocno kciuki, żeby wynik poszybował w górę! Daj znać, jak będziesz miała kolejne wieści. Ściskam Cię mocno!
Wierzę w ciebie musi być den cud jak nie teraz to pozniej ale musi być musi cie osiągnąć to szczęście razem trzymam kciuki daj znać jak wyjdzie na TAK:smiling_face_with_three_hearts:
Ja też wierzę, musimy się nawzajem wspierać bo w kupie siła
Jak tam u Ciebie Roksana?
Dziękuję🥰 no tak może być strąciłam nadzieje czekam na winiki byłam u lekarza będę musiała zadzwonić w poniedziałek i zobaczymy co będzie i dodatkowo muszę tą cyste wyleczyc😥
Cześć Roksana! Trzymamy mocno za Ciebie kciuki! Dawaj nam znać jak wygląda sytuacja. Dobrze, że jesteś pod opieką lekarza – oby wyniki przyniosły dobre wieści. Odpoczywaj i dbaj o siebie i pamiętaj jesteśmy z Tobą!
Dziewczyny, u mnie też pojawił się problem
O a co dokładnie? Może jakoś pomogę?
U mnie to z 5 testów poszło negatywnych a tu nagle niespodzianka
Podpinam się, u mnie to totalna masakra z wynikami i dokładnością
Kochane tylko metodyka naturalna, ja staroświecko, zaglądam do środka