Ja w 16tc odstawiłam 1 tabletkę bonjesty i przeszło to bardzo fajnie. 0 objawów. To od razu za ciosem - cyk lecę drugą i to była tragedia
rzyganie, mdłości, 0 tolerancji na zapachy… i tak chyba w 17tc kolejne podejście, w 18tc kolejne i chyba ostatecznie w 19tc się udało bez większych problemów. Natomiast mnie lekarz nie namawiał na siłę na odstawienie. Nie straszył, mimo, że schudłam 10kg, bo bobas miał ładne przyrosty. Usłyszałam, że dla dziecka ważniejsze jest to żeby się dobrze czuła i mogła jeść niż odstawianie leków i wymioty na siłę, bym poczekała aż organizm sam uzna, że już nie potrzebuje. Doceniam, że otoczył mnie wsparciem
bo straszenie nie pomogło w odstawianiu na 100%… ważne, że już jest lepiej. Pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja byłam taka naiwna ![]()
![]()
![]()
Trzymam kciuki! Daj znać czy rennie pomogło ![]()
mi reni przestało pomagać to dostałam takie tabletki. Mają bardzo mocny posmak miętowy ale jedna tabletka starcza na cały dzień. Polecam ![]()
1 polubienie
Jestem w 39 tygodniu.. i powiem szczerze że mimo że upały odpuściły to przez zmienną pogodę w ciągu dnia to mam omdlenia i ciśnienie mi spada.. i przeziębienie mnie trzyma już długi czas a tak to jest bardzo dobrze
Dużo zdrówka dziewczyny ![]()
2 polubienia