Cześć zastanawiam się jakie są wasze objawy i co czujecie teraz ?
Jestem w 7tc według usg wyszło że tydzień jest różnicy między tym co liczyłam a rzeczywistością.
Główne objawy to mdłości, nieprzyjemny posmak w ustach, niechęć do kawy i większości jedzenia ból piersi senność i ten co mnie niepokoi to ból brzucha… boli mnie cały dół brzucha trochę jak przed okresem coś w stylu owulacji… kłuje rozpycha ciągnie.. też tak macie ? Co wy czujecie ?
Ja cały pierwszy trymestr przespałam, senność była nie do opisania nie umiałam nad tym panować ból jajnika kłucie i ból brzucha skurcze jak na okres do tego ból pleców i piersi więc nie stresuj się na spokojnie ja pytałam lekarza czy to normalne więc byłam uspokojona, ze tak jest powodzenia kochana ja już 22 tydzień
Hej! Miałam dokladnie to samo! Ostatnio ból brzucha odpuścił, choć pojawia się czasem przy nieco większym wysiłku…
Do tego jestem senna i znacznie szybciej się męczę.
Przytulam!
w 7tc wlasnie sie u mnie wszystko zaczelo, mialam mdlosci, uczucie takiej monety w buzi, bol piersi, sennosc ze 24/7 na kanapie lub w lozku, rozdraznienie, placz, a bol brzucha jak na okres (bolalo bo wiazadla sie rozciagaja na naszego maluszka) - to normalne
Powiem ci, ze pod koniec ciazy ten bol (dodatkowo w pachwinach) jest jeszcze bardziej intensywny haha
To mnie pocieszyłaś no nie sądziłam że tak fatalnie będę się czuła
Dziś zasnęłam w busie jak jechałam do pracy przez to że tak czuję się zmęczona i nie mogę się skoncentrować boję się autem jeździć
nie pociesze, ale u mnie bylo coraz gorzej haha, do 14/15 tygodnia bardzo sie meczylam i nagle jak pstrykniecie palcem przeszlo
Hejka. Ja jest w 5 tc i narazie czasami senność, lekkie ukłucia podbrzusza, czasami ból piersi i wyostrzony zapach . Więc czas pokaże co dalej narazie niech się groszek pokaże