Wybór imienia dla przyszłego malucha

Przepiękne imię wybraliście! :heart_eyes:

1 polubienie

Czekamy na informację o płci! :heart_eyes:

U mnie będzie Antoś :face_holding_back_tears:

1 polubienie

O rany jakie słodkie imię! Czekamy razem z Tobą! Jak się aktualnie czujesz? @kgxr8tbmy5

U nas od dawno wiadomo było że jak będzie dziewczynka to będzie Gosia… marzenie męża choć nikt nie wie skąd się mi to wzięło :rofl::joy: także w przypadku dziewczynki nie miałam nic do powiedzenia :slightly_smiling_face:
Ja wybieram imię dla chłopca i na razie moim faworytem jest Franio :slightly_smiling_face: ale jeszcze trochę czasu mamy, choć po ostatnich badaniach lekarz powiedział że według niego na 60% to dziewczynka :slightly_smiling_face: ale badania genetyczne na które idziemy rozwieją nasze wątpliwości na 100% :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Bardzo ciekawe marzenie z tym imieniem! :joy: :joy: :joy: ale Tata po prostu wymarzył sobie małą Gosię! A Franio to przecudowne imię! Czekamy na wieści czy będzie Franio, czy może ta wymarzona przez Tatusia Gosia :joy: Ściskamy mocno! @BeaBox1

1 polubienie

No u nas jak narazie to wstępne typy chociaż ja się nastawiłam na Arię :heart: podobają nam się jeszcze Blanka i Diana chłopiec Alan, Milan o ostatnio Leo :heart: w zasadzie poza Arią to nie jestem pewna niczego :joy:

1 polubienie

u nas taka slodka historia, bo jestem z mezem 12 lat lacznie i kiedys za “dzieciaka” siedzielismy pijac sok na schodach czy jak bedziemy miec kiedys dzieci to jak damy im na imie. Maz wyjal jeszcze stary telefon sony ericson :face_with_tongue: napisal od razu najpierw dziewczynka i tak padlo na Lenka.
Za 6 dni powitamy naszą Lenkę :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

5 polubień

Gratulacje :slightly_smiling_face: mąż pewnie przeszczęśliwy :slightly_smiling_face:

2 polubienia

U nas ciekawa sytuacja, wybraliśmy z mężem imię dla dziecka - Juliusz. Po dwóch miesiącach nasi znajomi poinformowali że też są w ciąży i że zawsze marzyli o Juliuszu… więc będą dwa Julki na osiedlu :see_no_evil_monkey: a wydaje się że tyle jest imion do wyboru :wink:

To chyba ta Aria to znak, skoro jesteś pewna! :smiling_face:

Takie historie są niesamowite! Dużo miłości dla was! :smiling_face_with_three_hearts:

Ależ zbieg okoliczności! Ah te Julki! :joy:

No i już wiemy na 100% że Taty marzenie się spełni i będzie Gosia :slightly_smiling_face: dziś dostawaliśmy wyniki testów genetycznych więc na Frania trzeba będzie poczekać :slightly_smiling_face:

3 polubienia

U nas będzie Kiara :heart:

2 polubienia

Oh jakie piękne imię, kojarzy mi się z Kiarą z Króla Lwa @NaciaaM skąd inspiracja na takie imię?

Miałam w przeszłości cudowną koleżankę Kiarę :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Oh to wspaniała inspiracja! :smiling_face_with_three_hearts:

u mnie 18tydz. nie wiem nadal czy chlopiec czy dziewczynka :wink:
Podoba mi sie imie Antoś, Bruno i Adrian a dla dzieczynki Julia , Blanka , Ania :wink:
Pierwszy synrk 11 lat Marcel :wink:

2 polubienia

a jakie masz przeczucia co do płci? @Olka