Przepiękne imię wybraliście! ![]()
Czekamy na informację o płci! ![]()
U mnie będzie Antoś ![]()
O rany jakie słodkie imię! Czekamy razem z Tobą! Jak się aktualnie czujesz? @kgxr8tbmy5
U nas od dawno wiadomo było że jak będzie dziewczynka to będzie Gosia… marzenie męża choć nikt nie wie skąd się mi to wzięło ![]()
także w przypadku dziewczynki nie miałam nic do powiedzenia ![]()
Ja wybieram imię dla chłopca i na razie moim faworytem jest Franio
ale jeszcze trochę czasu mamy, choć po ostatnich badaniach lekarz powiedział że według niego na 60% to dziewczynka
ale badania genetyczne na które idziemy rozwieją nasze wątpliwości na 100% ![]()
Bardzo ciekawe marzenie z tym imieniem!
ale Tata po prostu wymarzył sobie małą Gosię! A Franio to przecudowne imię! Czekamy na wieści czy będzie Franio, czy może ta wymarzona przez Tatusia Gosia
Ściskamy mocno! @BeaBox1
No u nas jak narazie to wstępne typy chociaż ja się nastawiłam na Arię
podobają nam się jeszcze Blanka i Diana chłopiec Alan, Milan o ostatnio Leo
w zasadzie poza Arią to nie jestem pewna niczego ![]()
u nas taka slodka historia, bo jestem z mezem 12 lat lacznie i kiedys za “dzieciaka” siedzielismy pijac sok na schodach czy jak bedziemy miec kiedys dzieci to jak damy im na imie. Maz wyjal jeszcze stary telefon sony ericson
napisal od razu najpierw dziewczynka i tak padlo na Lenka.
Za 6 dni powitamy naszą Lenkę ![]()
![]()
![]()
Gratulacje
mąż pewnie przeszczęśliwy ![]()
U nas ciekawa sytuacja, wybraliśmy z mężem imię dla dziecka - Juliusz. Po dwóch miesiącach nasi znajomi poinformowali że też są w ciąży i że zawsze marzyli o Juliuszu… więc będą dwa Julki na osiedlu
a wydaje się że tyle jest imion do wyboru ![]()
To chyba ta Aria to znak, skoro jesteś pewna! ![]()
Takie historie są niesamowite! Dużo miłości dla was! ![]()
Ależ zbieg okoliczności! Ah te Julki! ![]()
No i już wiemy na 100% że Taty marzenie się spełni i będzie Gosia
dziś dostawaliśmy wyniki testów genetycznych więc na Frania trzeba będzie poczekać ![]()
U nas będzie Kiara ![]()
Oh jakie piękne imię, kojarzy mi się z Kiarą z Króla Lwa @NaciaaM skąd inspiracja na takie imię?
Miałam w przeszłości cudowną koleżankę Kiarę ![]()
Oh to wspaniała inspiracja! ![]()
u mnie 18tydz. nie wiem nadal czy chlopiec czy dziewczynka ![]()
Podoba mi sie imie Antoś, Bruno i Adrian a dla dzieczynki Julia , Blanka , Ania ![]()
Pierwszy synrk 11 lat Marcel ![]()
a jakie masz przeczucia co do płci? @Olka