Prześliczne imię wybraliście! Jak się aktualnie czujesz @asiek?
Opowiedz nam więcej o tych debatach hahah! ![]()
A jakie macie propozycje?
1+2 gi trymestr tragedia, dopiero w 3cim sie czuje dobrze ![]()
Podzielcie się z nami faworytami! Chętnie ocenimy!
U nas imię dla dziewczynki było już wybrane przy poprzedniej ciąży. Niestety nie będzie dane nam go użyć
miała być mała Marcelinka. Mamy już Marikę, Juliana i teraz czekamy na Milana. Chociaż decyzja była ciężka jeżeli chodzi o imię męskie.
U nas będzie właśnie Marcelinka
myśleliśmy jeszcze o Michalinie i Antoninie ![]()
My czekamy na Adriannę. Bardzo nam się podoba zdrobnienie Ada ![]()
My na początku mieliśmy przeczucie, że będzie dziewczynka i wybraliśmy Amelia Jadwiga (po babciach), ale wyszedł chłopiec i z tym mieliśmy duuuzy problem. Skończyło się na Maksymilian Leon. A do brzuszka nadal mówimy bubuś ![]()
Cała Wasza gromadka ma cudowne imiona! Marika, Julian i Milan brzmi jak zgrana paczka
Imiona dla chłopców rzeczywiście bywają trudniejsze do wyboru. Dobrze, że udało się znaleźć to jedno, idealne! Pozdrawiamy serdecznie!
Marcelinka to cudowny wybór!
Michalina i Antonina też piękne same urocze imiona! ![]()
Adrianna to śliczne imię, a Ada rzeczywiście brzmi mega uroczo!
Krótkie, delikatne i z charakterem! ![]()
Maksymilian i Leon to mocne, dostojne imię
A “bubuś” to absolutny hit! Brzmi tak ciepło i uroczo!
Czasem te brzuszkowe przezwiska zostają z nami na długo ![]()
Podbijamy wątek! Podzielcie się swoimi pomysłami na imię dla waszego Maluszka!
Chyba będzie Mawinka ![]()
U nas będzie Jaś , a do brzucha mówiliśmy fasoleczka ![]()
My to brzucha mówimy, że siedzi tam alien
Z imieniem jest ciężko, bo ja miałam swoich faworytów od lat, na których partner się nie zgadza, wspólnie do jakiś kompromisów doszliśmy, ale to nadal mamy po 6 imion dla chłopca i 6 dla dziewczynki z których chcemy wybrać, ale kij wie czy jeszcze nam coś nie wpadnie do głowy
póki co minimalnie na prowadzenie idzie Flawian i Elifia
![]()
Tez mowie, ze to maly alien
U nas partner wybiera imie dla chlopczyka, a ja dla dziewczynki. Jak na razie jest Alex bądź Leo, a dziewczynka Liliana/Lea/Naomi
Zobaczymy za 2 tygodnie kto tam siedzi
Ja po pierwszych objawach ( picie wody po ogórkach litrami ) wiedziałam że będzie chłopczyk
36tc, będzie Marcel ![]()
U nas będzie Marcelka ![]()