W którym tygodniu dowiedziałyście się o płci maluszka? ![]()
Dziewczyna czy chłopak? ![]()
![]()
W którym tygodniu dowiedziałyście się o płci maluszka? ![]()
![]()
Ja dowiedziałam się w 20 tygodniu
Drugie prenatalne:) ale u mnie łożysko na przedniej ścianie i duża babka jestem ![]()
W 12 tygodniu z badania Nifty
będzie chłopiec
w 17tc, na zwykłym USG się pokazał, będzie chłopczyk ![]()
Na pierwszych prenatalnych 13 tydzień ![]()
![]()
![]()
Ale zazdroszczę, że już wiecie ![]()
Mi na pierwszych prenatalnych lekarz nic nie zdradził, teraz za tydzień z kawałkiem mam kolejną wizytę, to będzie 18. tydzień i mam nadzieję, że w końcu się dowiemy
Ja poznałam płeć po 11 tygodniu ciąży, bo robiłam Nifty, ale na prenatalnych lekarz mówił, że będzie dziewczynka ![]()
Ja też właśnie wyczekuje! ![]()
Na pierwszych prenatalnych znałam płeć na 75%. Przed kolejnymi prenatalnym już wiedziałam że na 100% będzie dziewczynka ale czekałam na potwierdzenie z badań prenatalnych ![]()
Jakoś 14-15 tydzień, lekarz na normalnej wizycie potwierdził to co powiedział lekarz na pierwszych prenatalnych, będzie druga córka. Macie już wybrane imiona? Bo my mieliśmy jeszcze zanim okazało się że jestem w ciąży
Mam dylemat nad imieniem bo podobają nam się dwa i ciężko postanowić jedno
My nie mamy. A to pierwsze o co pytali znajomi! ![]()
My też mamy już wybrane imię dla chłopca i dziewczynki na długo przed ciążą, a nawet przed jej planowaniem ![]()
Czy któraś z was miała rosnące mięśniaki w 2 trymestrze ciąży? Ja wylądowałam w szpitalu z bólu ale na szczęście z dzieckiem, szyjka macicy jest wszystko dobrze