Macie już wybrane imiona dla przyszłego malucha? 😊

Hej wszystkim! :wave:

Czy macie już jakieś imiona, które bierzecie pod uwagę dla swojego przyszłego dziecka? A może dopiero zaczynacie się zastanawiać i macie dylemat? :thinking:

Podzielcie się swoimi typami! Może ktoś ma już imię wybrane od dawna, a może szukacie inspiracji? Chętnie poczytam, jakie macie pomysły! :baby_bottle::yellow_heart:

6 polubień

Ja od zawsze myślałam o imieniu Hubert i Pola!

3 polubienia

Dla chłopca Alanek dla dziewczynki Aria lub Melania :heart:

3 polubienia

@Klaudia11 :yellow_heart:

Ooo, temat imion zawsze wywołuje tyle emocji! :heart_eyes: My z mężem już od dawna mamy swoje typy, ale oczywiście co miesiąc zmieniamy zdanie :joy:

Dla dziewczynki myślimy o Lena albo Amelia – krótkie, słodkie i łatwe do wymówienia. Dla chłopca podoba nam się Oliwier albo Szymon – takie klasyki, ale nadal urocze!

A Wy macie już jakieś faworyty czy jeszcze trwa burza mózgów? I czy stawiacie na bardziej tradycyjne imiona czy może coś nowoczesnego i nietypowego? :blush: Jestem ciekawa Waszych typów, bo może sama coś podpatrzę :joy::yellow_heart:

własnie tak też wstępnie szukam może jakiś nowych inspiracji piękne imiona wybrałaś!

3 polubienia

moje to Aniela i Bogdan

1 polubienie

Razem z partnerem już od dawna wybraliśmy imiona dla naszych przyszłych pociech :wink: Głęboko wierzymy w manifestacje cech osobowości poprzez imię dlatego zdecydowaliśmy się na Lili dla dziewczynki a Edgar dla chłopczyka, po moim ukochanym poecie i pisarzu :winking_face_with_tongue: Jedyne czego brakuję to dzieciątka ;(

6 polubień

OOO Śliczne imiona :heart_eyes:

6 polubień

Dziewczyny jest nas teraz więcej więc zapraszam do dzielenia się pomysłami na imiona! :heart:

My mamy po 2 imiona
Dla dziewczynki Laura lub Klara
Dla chłopca Oskar lub Igor :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Kto z was je wybierał? :joy: dobór pięknych imion bardziej ze strony mamy pewnie @Magdalena1

Oj u nas było ciężko, mało imion było które podobały nam się razem :blush: z tymi się udało i już nie kombinujemy dalej !
Dla 4 dzieciaczków w racie co mamy haha

1 polubienie

To czekamy na wielką czwórkę! :joy: fajnie, że tak razem wybraliście! Tworzycie zapewne wspaniały związek! :pink_heart:

Ahh ja narazie czekam na to pierwsze szczęście ! :four_leaf_clover:

2 polubienia

Dawaj nam znać jak sytuacja i gdybyś miała jakiś gorszy dzień to forum mamy po to żeby sobie porozmawiać także zapraszamy do tworzenia nowych tematów :smiling_face_with_three_hearts: Wszystkie jesteśmy tutaj po to, aby czasami dać sobie trochę wsparcia, bo każda z nas tego potrzebuje nieważne na jakim jest etapie!

3 polubienia