Hej wszystkim! 
Czy macie już jakieś imiona, które bierzecie pod uwagę dla swojego przyszłego dziecka? A może dopiero zaczynacie się zastanawiać i macie dylemat? 
Podzielcie się swoimi typami! Może ktoś ma już imię wybrane od dawna, a może szukacie inspiracji? Chętnie poczytam, jakie macie pomysły! 

6 polubień
Ja od zawsze myślałam o imieniu Hubert i Pola!
3 polubienia
Dla chłopca Alanek dla dziewczynki Aria lub Melania 
3 polubienia
@Klaudia11 
Ooo, temat imion zawsze wywołuje tyle emocji!
My z mężem już od dawna mamy swoje typy, ale oczywiście co miesiąc zmieniamy zdanie 
Dla dziewczynki myślimy o Lena albo Amelia – krótkie, słodkie i łatwe do wymówienia. Dla chłopca podoba nam się Oliwier albo Szymon – takie klasyki, ale nadal urocze!
A Wy macie już jakieś faworyty czy jeszcze trwa burza mózgów? I czy stawiacie na bardziej tradycyjne imiona czy może coś nowoczesnego i nietypowego?
Jestem ciekawa Waszych typów, bo może sama coś podpatrzę 

własnie tak też wstępnie szukam może jakiś nowych inspiracji piękne imiona wybrałaś!
3 polubienia
Razem z partnerem już od dawna wybraliśmy imiona dla naszych przyszłych pociech
Głęboko wierzymy w manifestacje cech osobowości poprzez imię dlatego zdecydowaliśmy się na Lili dla dziewczynki a Edgar dla chłopczyka, po moim ukochanym poecie i pisarzu
Jedyne czego brakuję to dzieciątka ;(
6 polubień
Dziewczyny jest nas teraz więcej więc zapraszam do dzielenia się pomysłami na imiona! 
My mamy po 2 imiona
Dla dziewczynki Laura lub Klara
Dla chłopca Oskar lub Igor 
1 polubienie
Kto z was je wybierał?
dobór pięknych imion bardziej ze strony mamy pewnie @Magdalena1
Oj u nas było ciężko, mało imion było które podobały nam się razem
z tymi się udało i już nie kombinujemy dalej !
Dla 4 dzieciaczków w racie co mamy haha
1 polubienie
To czekamy na wielką czwórkę!
fajnie, że tak razem wybraliście! Tworzycie zapewne wspaniały związek! 
Ahh ja narazie czekam na to pierwsze szczęście ! 
2 polubienia
Dawaj nam znać jak sytuacja i gdybyś miała jakiś gorszy dzień to forum mamy po to żeby sobie porozmawiać także zapraszamy do tworzenia nowych tematów
Wszystkie jesteśmy tutaj po to, aby czasami dać sobie trochę wsparcia, bo każda z nas tego potrzebuje nieważne na jakim jest etapie!
3 polubienia