Cześć dziewczyny czy macie już wybrane jakieś imiona dla waszych dzieci? Czy już posługujecie się nimi w trakcie ciąży? Jak to u Was wygląda? Moje faworyty to Krzyś i Amelka
Dla mnie Jessi albo Monika
Jessi to imię dla chłopczyka czy dziewczynki?
Z ciekawostek wiecie, że w 2024 najpopularniejszym imieniem męskim był Nikodem oraz Antoni!
U mnie jak Chłopczyk to Leo dziewczynka Lea🥹
Prześliczne imiona! Rozumiemy, że jeszcze płeć jest niewiadomą?
dokladnie, za jakies 7 tygodni bede wiedziec😊
Daj nam koniecznie znać! Również jesteśmy ciekawi, a jakie masz przeczucie?
chlopczyk, ale mozliwe, ze to ze względu na to, ze mi i partnerowi marzy sie synek😅
U nas póki co Edek o ile dla dziewczynek mieliśmy mnóstwo fajnych imion wybranych to dla chłopców dosłownie żadnego!
póki co zostaje Edward po dziadku, chyba że usłyszymy jakieś bardziej idealne, w co wątpię, bo przejrzeliśmy wszystkie listy i jesteśmy mocno wybredni
W ubiegły piątek mieliśmy małą imprezkę z poznawaniem płci:) Oboje byliśmy team boy- miał być Gabriel ale córka postanowiła zrobić nam psikusa i będzie Nela
A my mamy problem z imieniem… zadne nas nie przekonuje w 100% ciagle mowie do brzuszka „dzidziuś”. Myslimy nad Henio, Aleksander, Franek
My już mamy 33tc a do brzuszka mówimy nadal Bejbik/Mały/Maluch Mamy 3 imiona, które nam się podobają ale ciężko podjąć ostateczną decyzję.
Czekamy na synka, dla dziewczynki imię już miałam wybrane
Dobrze wiedzieć że nie jesteśmy jedyni. Też dla dziewczynki mieliśmy faworytów, z imion męskich nic nas nie porywa. Albo mi się podoba, narzeczonemu niekoniecznie i odwrotnie
U nas podobnie dla dziewczynki jednogłośnie Zosia . A dla chłopca jesteśmy podzieleni ja chcę Kazika a tatuś chce Oskara lub Maksymiliana
U nas miała być Zuza. U mnie narzeczony Oleg i chciałby mieć syna Olka xD jeszcze trochę czasu jest. W końcu będziemy musieli podjąć jakąś decyzję
U nas będzie Igorek, po wielu dyskusjach i debatach
My czekamy na Antosie. Podobaly nam sie jeszcze Marianna, Janeczka.
A to mały psikus! Piękne imię!
To zupełnie naturalne, że imię nie przychodzi od razu – to ważna decyzja! Henio ma fajny, uroczy wydźwięk, Aleksander brzmi również, ale już bardziej elegancko, a Franek to takie imię pełne ciepła i bliskości. Posiada też przeurocze zdrobnienie “Franio”. Może warto poczekać jeszcze chwilę i zobaczyć, które imię poczujesz, gdy maluszek już będzie z Wami! A „dzidziuś” to zawsze piękna i ciepła alternatywa na ten czas!