Hej w którym tyg dowiedziałyście się o płci dzidziusia? Ile razy się ona zmieniała do momentu potwierdzenia na 100%
i jak wasza intuicja sprawdziła sie ?
U nas dość wcześnie bo już w 12 tyg. Intuicja wygrała i do teraz (31tydz) nikt nie podważył pierwszej “diagnozy”
Super i jaka płeć dziecka
Ah tak! Chłopiec. A u Ciebie?
W 12 tc powiedzieli , że chłopiec . W 16 tc , że dziewczynka . W 18 tc znów ze chłopiec , z kolei jeszcze inny ginekolog, że nie widzi płci więc nie wiem. Ale czuję że chłopiec już od początku
To niezły rollercoaster ! Abyś się dobrze czuła
a jak już połówka to płeć na 100% potwierdzi się już niedługo
Za tydzień prenatalne drugie więc się dowiemy👍🏽 życzę zdrówka
U nas w 13 tyg. chłopiec, na każdym kolejnym USG tylko potwierdzali lekarze, aktualnie 27 tydzień
W 20 na połówkowych 100%dziewczynka
O rany ależ zawirowanie czekamy na informacje!
Od wczoraj wiemy z testu Sanco, że bedzie dziewczynka (12 tydzień)
W 12 tygodniu była dziewczynka, w 18 tygodniu mówią , że na 98% chłopak
W pierwszej ciąży dopiero w 20 tc dowiedzieliśmy się, że chłopiec - tak się wstydził pokazać i tak już zostało do końca. Teraz od 13 tc wiemy z testów nifty, że dziewczynka.
znam od 13 tygodnia dzieki Nifty i zaraz powitam moja dziewczynke (aktualnie 36 tydzień)
Już w 13 tygodniu lekarz mówił, że dziewczynka, na kolejnej wizycie tak samo, ale za tydzień idziemy na połówkowe i zobaczymy czy się potwierdzi
Byłam wczoraj u lekarza 17 tydz i nadal nie znam płci. Lekarz mówi że łożysko na przedniej ścianie i nie widzi 4 lipca mam drugie prenatalne więc mam nadzieję że się wtedy okaże
Spoko nie martw się u mnie dzidzia chowa się pupa pod kość łonową jestem w 20 tygodniu i nie wiem
Czekamy do 1 lipca na prenatalne oby się pokazało
U nas było wiadomo w 11 tc że dziewczyna, bo w 10 tc zrobiliśmy testy genetyczne. Także nic się już potem nie zmieniało, z USG też w sumie od momentu jak już można było zobaczyć płeć to było widać że dziewczyna.
Ja mam 4 lipca, to trzymamy kciuki żeby się nam te nasze dzidziusie pokazały
U nas w końcu się pokazał nasz dzidziuś, chlopczyk rośnie zdrowo