Test ciążowy. Druga kreska jakby nie widać

Właśnie też bym się o to chciala spytać?

5 polubień

Też poproszę o takich filmów więcej, samemu ciężko zdecydować co jest faktem a co fake-newsem :melting_face:

O tak, super Klaudia! Ja też z chęcią zobaczyłabym więcej takich ciekawostek :leftwards_pushing_hand:

10 polubień

Klaudia, oprócz super zdjęć masz w zanadrzu więcej takich treści? :smiling_face_with_three_hearts: My z dziewczynami tu czekamy z niecierpliwością :smiley:

7 polubień

Klaudia, słuchaj musisz nam więcej zafundować materiałów bo chyba każda już zobaczyła o prosi o więcej :money_mouth_face:

7 polubień

Jezu, Klaudia, jesteś naszym zbawieniem :heart_exclamation:

3 polubienia

Widziałam ten materiał ostatnio, :wink: dzięki za odświeżenie :smiley:

3 polubienia

Prawda? Klaudia najlepsze :grinning_face_with_smiling_eyes:

8 polubień

Ja też mam nadzieje :face_blowing_a_kiss: Trzymam kciuki.

5 polubień

Jezuniu, szukałam takiego wideo na jutubie :winking_face_with_tongue: :grin: :heart_eyes: :upside_down_face:

3 polubienia

Uwielbiam takich twórców, edukują i jednocześnie w dość mobilny sposób komunikują wiedze :melting_face:

4 polubienia

Jesteś aniołem :innocent: Dziękuję Ci

3 polubienia

Zuchu ty Nasz, dałabyś więcej takich linków… Widzę że tu cisza

4 polubienia

Jeśli chodzi o fizyczne poczucie to mam bóle jak przy okresie, coś mi tam ciągnie, coś ściska ale nie jest tragicznie. Co do poczucia psychicznego to już jest lepiej, wypłakałam swoje ale mam cudownego mężczyznę przy sobie który stanął na wysokości zadania i wspiera mnie, troszczy się o mnie :smiling_face_with_three_hearts: Próbuje nastawić głowę że to może był jeszcze nie ten moment i następnym razem będzie lepiej i się uda. Całe szczęście że mam cudownych ludzi wokół siebie i mam też Was, które najlepiej rozumieją jak się czuję. Dziękuję Wam bardzo za to że tu jesteście i reagujecie :face_blowing_a_kiss:

4 polubienia

Dużo cierpliwości i wytrwania kochana

2 polubienia

Kochanie, jesteś tam jeszcze czy już cię Jutubaski wciągnęły :smiley:

3 polubienia

O rany dziewczyny, ale odzew! Może otwórzmy sobie nowy wątek na takie materiały? Co wy na to? :heart: Ściskam Was mocno!

6 polubień

Myślę żeby otworzyć nowy wątek na materiały żeby nam się nie zgubiły!

4 polubienia

O tak proszę, jestem spragniona :smiling_face_with_horns:

3 polubienia

Jesteśmy z Tobą całym sercem i duchem! :pink_heart::face_holding_back_tears: kibicujemy z całych serc, głowa do góry! Całe szczęście, że masz obok siebie takich ludzi! :smiling_face:

6 polubień