Test ciążowy. Druga kreska jakby nie widać

Hejka, Porady dla samotnej matki? :sneezing_face:

11 polubień

Powiem ci że na Youtube dużo tego masz, ale napewno ci ktoś tu pomoże z moderatorów

9 polubień

Nie mam konta na Yutube, ale chyba na Firefox też sie odpali

6 polubień

Cześć! Bycie samotną mamą to ogromne wyzwanie, ale też wielka siła, którą w sobie masz! :flexed_biceps::sparkling_heart: Pamiętaj, że nie jesteś sama – jest wiele kobiet w podobnej sytuacji, a nasze forum to miejsce, gdzie możesz znaleźć wsparcie i zrozumienie! Jeśli chodzi o porady to przed wszystkim 1. Nie bój się prosić o pomoc, rodzina, przyjaciele, a nawet my tutaj! 2. Organizuj swój czas – ustalenie rutyny z pewnością pomoże Ci w codziennych obowiązkach i da większą przestrzeń na odpoczynek 3. Zadbaj o swoje emocje - rozmowa z psychologiem lub innymi mamami w podobnej sytuacji może być bardzo wspierająca, także jeżeli są tutaj mamy w podobnej sytuacji zapraszamy do odzewu. Zapraszamy też do tworzenia osobnych wątków, wtedy łatwiej będzie zanleźć kobiety w podobnej sytuacji! :blush:

9 polubień

Jasne, pisz to postaram się wesprzeć :partying_face:

3 polubienia

Cześć oglądałam ostatnio film tej dziewczyny i tak mi się przypomniało może Ci się przyda https://www.youtube.com/watch?v=ukfMDbE_qgs

26 polubień

Jeszte gorzej mam dwie cysty​:sob::sob:

2 polubienia

Z tym bym uważała, ale chętnie jakiś konkretny link bym sprawdziła

4 polubienia

Co gdy kreska jest widoczna tylko w świetle?

3 polubienia

Bardziej potrzebne wsparcie psychiczne czy fizyczne? Chętnie wysłucham :blush:

4 polubienia

No i niestety :tired_face: wszystko popłynęło. W sobotę zaczęłam krwawić a w poniedziałek wynik spadł do poziomu 1. Lekarz mój mnie pociesza że to że testy wyszły pozytywnie to dobry znak, że jest szansa że zajdę kolejny raz bo niestety mój wiek nie sprzyja (45 lat) ale wyniki i zapas jajeczek mam jak 30 latka - tak stwierdził mój ginekolog. Tak więc próbujemy dalej … A za Was dziewczyny trzymam kciuki i dziękuję za wasze wsparcie :smiling_face:

2 polubienia

Mega ten materiał. Dzięki Klaudia! :star_struck:

7 polubień

Mogę prosić o więcej takich treści? Super sprawa :pink_heart:

6 polubień

Trzymaj się kochana! Mam nadzieję, że wkrótce wszystko będzie dobrze! Pamiętaj to, że Twój wiek wynosi tyle, a nie tyle to nic nie znaczy, twój lekarz nawet wspomina o tym, że masz świetną produkcję jajeczek i sam ma nadzieję, więc to na pewno nie jest żadne widzi mi się tylko widzi, że jest spora szansa żeby wszystko poszło dobrze, jesteśmy z Tobą kochana! Jak się czujesz aktualnie?

7 polubień

Hej Roksana! Mam nadzieję, że wszystko się da dwa wchłonie! :pleading_face: Dawaj znać jak tam!

3 polubienia

Może coś więcej? Super informacje :kissing_face_with_closed_eyes:

4 polubienia

Ja też proszę o więcej :face_with_peeking_eye:

5 polubień

Dziękujemy za takie materiały. Tego więcej potrzeba.

5 polubień

Klaudia, wyslałabyś nam więcej filmików? Mega bede wdzięczna :kissing_face_with_closed_eyes:

4 polubienia

Jejku świetny filmik, można prosić więcej? :heart: Jakaś dziewczyna pytała o kreski testu w świetle?

18 polubień