Staramy się już 5 miesięcy i dalej nic

Wraz z mężem staramy się już jakiś 5 miesiąc o dziecko, niestety bezskutecznie :frowning: mieliśmy wykonywane różne badania i wszystkie parametry wyszły nam w normie. Lekarze też nie widzą żadnych powodów fizjologicznych, które mogłyby się przyczynić do niepowodzeń. Czy ktoś z Was borykał się może z podobnym problemem? Ile czasu staraliście się o wymarzonego maluszka?

3 polubienia

Oj, kochana niczym się nie przejmuj. To wszystko zajmuję sporo czasu cały proces jest dość uwłaczający ale dacie rade! :smiling_face:

4 polubienia

Jejku, pamiętajcie że zawsze macie nasze wsparcie. Team HiMommy napewno coś poradzi, a jak nie to ktoś się znajdzie :love_letter:

2 polubienia

Może konsultacja z innym specjalistą? Wiesz jak to jest czasami czegoś ktoś nie dojrzy, nie powie, chyba nic więcej nie muszę dodawać :wink:

2 polubienia

Jakim specjalistą Ewciu, brzmi ciekawie

Wysyłam ci serdeczne pozdrowienia i uściski. Będzie dobrze Krystynko

1 polubienie

Zarówno ja jak i moja przyjaciółka w 6 miesiącu starań :slight_smile: też myślałam, że coś jest nie tak, mimo tego, że badania wyszły dobrze i jak się okazało, nie było czym się przejmować :slight_smile:

2 polubienia

ja staralam sie rok i nic . przeszlam na diete low carb mieszana z keto i codziennie rano bieznia badz orbitrek 30min i po 4 mies zaszlam w ciaze

2 polubienia

Oczywiście, nie można tez dać się zwariować! Czasami nawet zmiana trybu życia wystarczy! Trzymamy kciuki za Ciebie @martyna1997a i miłego tygodnia!

1 polubienie

Gratulację! :heart_eyes: W którym miesiącu jesteś? @janet-lady

ja jestem w drugim miesiącu . :slight_smile: dziekuje . polecam diete i jakas aktywnosc z rana codziennie min 30 min j tez u pani zaskoczy :slight_smile:

2 polubienia

Jakie są Twoje ulubione ćwiczenia?

Jak się czujesz w tym drugim miesiącu? :face_holding_back_tears:

To dobrze, że badania wszystkie wyszły dobrze! :pink_heart:

Badałaś się zarowno Ty jak i partner? wiem ze warto by było skupić się na dwóch stronach

1 polubienie

Dokładnie zawsze warto przebadać obie strony, słuszna uwaga! @cr7ss9ndjz