Wraz z mężem staramy się już jakiś 5 miesiąc o dziecko, niestety bezskutecznie mieliśmy wykonywane różne badania i wszystkie parametry wyszły nam w normie. Lekarze też nie widzą żadnych powodów fizjologicznych, które mogłyby się przyczynić do niepowodzeń. Czy ktoś z Was borykał się może z podobnym problemem? Ile czasu staraliście się o wymarzonego maluszka?
Oj, kochana niczym się nie przejmuj. To wszystko zajmuję sporo czasu cały proces jest dość uwłaczający ale dacie rade!
Jejku, pamiętajcie że zawsze macie nasze wsparcie. Team HiMommy napewno coś poradzi, a jak nie to ktoś się znajdzie
Może konsultacja z innym specjalistą? Wiesz jak to jest czasami czegoś ktoś nie dojrzy, nie powie, chyba nic więcej nie muszę dodawać
Jakim specjalistą Ewciu, brzmi ciekawie
Wysyłam ci serdeczne pozdrowienia i uściski. Będzie dobrze Krystynko
Zarówno ja jak i moja przyjaciółka w 6 miesiącu starań też myślałam, że coś jest nie tak, mimo tego, że badania wyszły dobrze i jak się okazało, nie było czym się przejmować
ja staralam sie rok i nic . przeszlam na diete low carb mieszana z keto i codziennie rano bieznia badz orbitrek 30min i po 4 mies zaszlam w ciaze
Oczywiście, nie można tez dać się zwariować! Czasami nawet zmiana trybu życia wystarczy! Trzymamy kciuki za Ciebie @martyna1997a i miłego tygodnia!
Gratulację! W którym miesiącu jesteś? @janet-lady
ja jestem w drugim miesiącu . dziekuje . polecam diete i jakas aktywnosc z rana codziennie min 30 min j tez u pani zaskoczy
Jakie są Twoje ulubione ćwiczenia?
Jak się czujesz w tym drugim miesiącu?
To dobrze, że badania wszystkie wyszły dobrze!
Badałaś się zarowno Ty jak i partner? wiem ze warto by było skupić się na dwóch stronach
Dokładnie zawsze warto przebadać obie strony, słuszna uwaga! @cr7ss9ndjz