Hejka, macie jakieś historie z nieudanymi próbami takich metod. Wolę się przygotować podwójnie
O dobra propozycja, głównie słyszy się o pozytywach, a tak mało o negatywach. Może moderatorzy dadzą nam jakiś starter żeby rozłamać te pierwsze lody
Ja osobiście nie mam, ale napewno jak nie tutaj to na Youtube coś się znajdzie. Widziałam że jest cała zakładka temu dedytowana, może zajrzyj tam, a jak nie to napewno jakiś admin się wypowie
Czekam na wsparcie moderatów, ale jak coś to rzeczywiście mamy filmik na innym temacie.
Niestety nie pomogę za dużo ale też bym chętnie poczytała, więc super że o tym mówisz
Ooo, obczaje sobie w takim razie
A gdzie mogę go znaleźć?
Jest zakładka poradników dla matek, napewno znajdziesz
Hej! Rozumiem, co czujesz – ja też chciałabym być przygotowana na wszystko, zanim zaczniemy próbować. Wiesz, ja też miałam kilka nieudanych prób, zanim w końcu się udało. Zaczynaliśmy z mężem od prób naturalnych, liczyliśmy cykle, ale niestety nie dawało to rezultatu. Później zaczęliśmy korzystać z aplikacji do monitorowania owulacji
Jeśli chodzi o IVF to mieliśmy kilka prób i niestety nie wszystko poszło zgodnie z planem. Pierwsza próba zakończyła się porażką. bo nie udało się uzyskać odpowiednich zarodków.
Kolejna próba też nie zakończyła się ciążą, co było trudne emocjonalnie. Ale nie poddaliśmy się, zmieniliśmy trochę podejście i po trzeciej próbie udało się!
Więc choć IVF to trudny proces, warto próbować, być cierpliwym i nie tracić nadziei. Trzymam kciuki!
Konstancja, jesteś mega silną, super babką! Twoja historia mnie poruszyła, i dziękuję ci za podzielenie się swoimi przeżyciami
Nie wiesz nawet ile to dla nas znaczy, kobiet, które też borykają się z tym samym. Jesteś wielka, pamiętaj
Wow, imponuję mi taka wytrwałość! Naprawdę jesteście dowodem na to że nadzieja umiera ostatnia i nie warto się poddawać przeciwnościom losu
Gratuluję i serdecznie pozdrawiam
Dziękuję Ci Aniela
Dokładnie tak Gabrysiu, NIGDY nie trać nadzieji Cieszę się że mogłam pomóc!
Moja najbliższa przyjaciółka zmagała się z tym, i powiem wam że i tak minusów wydaje się mniej niż przypuszczałam, ale wolę poczytać info od moderatorów, żeby nie szerzyć fake news
Jeśli chcesz być przygotowana, to radzę zadbać o wsparcie psychiczne, bo ten proces jest wyczerpujący. Trzymaj się i pamiętaj, że warto walczyć!
Jesteś mega dzielna Konstancjo Przesyłam dużo ciepła!
Dziękujemy za podzielenie się swoją historią
Dałaś mi nadzieje na lepsze jutro, za co niezmiernie dziękuję
Mam to samo, zobaczymy czy się ktoś wypowie
Dużo szczęścia i miłości dla was Kochani