Nieudane próby IVF

Hejka, macie jakieś historie z nieudanymi próbami takich metod. Wolę się przygotować podwójnie

12 polubień

O dobra propozycja, głównie słyszy się o pozytywach, a tak mało o negatywach. Może moderatorzy dadzą nam jakiś starter żeby rozłamać te pierwsze lody

8 polubień

Ja osobiście nie mam, ale napewno jak nie tutaj to na Youtube coś się znajdzie. Widziałam że jest cała zakładka temu dedytowana, może zajrzyj tam, a jak nie to napewno jakiś admin się wypowie

7 polubień

Czekam na wsparcie moderatów, ale jak coś to rzeczywiście mamy filmik na innym temacie.

8 polubień

Niestety nie pomogę za dużo ale też bym chętnie poczytała, więc super że o tym mówisz

6 polubień

Ooo, obczaje sobie w takim razie

6 polubień

A gdzie mogę go znaleźć?

5 polubień

Jest zakładka poradników dla matek, napewno znajdziesz

6 polubień

Hej! Rozumiem, co czujesz – ja też chciałabym być przygotowana na wszystko, zanim zaczniemy próbować. :persevering_face:Wiesz, ja też miałam kilka nieudanych prób, zanim w końcu się udało. Zaczynaliśmy z mężem od prób naturalnych, liczyliśmy cykle, ale niestety nie dawało to rezultatu. Później zaczęliśmy korzystać z aplikacji do monitorowania owulacji :pleading_face: Jeśli chodzi o IVF to mieliśmy kilka prób i niestety nie wszystko poszło zgodnie z planem. Pierwsza próba zakończyła się porażką. bo nie udało się uzyskać odpowiednich zarodków. :weary_face:Kolejna próba też nie zakończyła się ciążą, co było trudne emocjonalnie. Ale nie poddaliśmy się, zmieniliśmy trochę podejście i po trzeciej próbie udało się! :grin:Więc choć IVF to trudny proces, warto próbować, być cierpliwym i nie tracić nadziei. Trzymam kciuki! :two_hearts:

9 polubień

Konstancja, jesteś mega silną, super babką! :two_hearts: Twoja historia mnie poruszyła, i dziękuję ci za podzielenie się swoimi przeżyciami :orange_heart: Nie wiesz nawet ile to dla nas znaczy, kobiet, które też borykają się z tym samym. Jesteś wielka, pamiętaj :heart_decoration:

6 polubień

Wow, imponuję mi taka wytrwałość! :heart: Naprawdę jesteście dowodem na to że nadzieja umiera ostatnia i nie warto się poddawać przeciwnościom losu :heart_with_arrow: Gratuluję i serdecznie pozdrawiam :smiling_face_with_three_hearts:

6 polubień

Dziękuję Ci Aniela :black_heart: :smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień

Dokładnie tak Gabrysiu, NIGDY nie trać nadzieji :heart_with_arrow: Cieszę się że mogłam pomóc! :heart_eyes:

5 polubień

Moja najbliższa przyjaciółka zmagała się z tym, i powiem wam że i tak minusów wydaje się mniej niż przypuszczałam, ale wolę poczytać info od moderatorów, żeby nie szerzyć fake news

4 polubienia

Jeśli chcesz być przygotowana, to radzę zadbać o wsparcie psychiczne, bo ten proces jest wyczerpujący. Trzymaj się i pamiętaj, że warto walczyć! :grin:

3 polubienia

Jesteś mega dzielna Konstancjo :pink_heart: Przesyłam dużo ciepła!

3 polubienia

Dziękujemy za podzielenie się swoją historią :face_holding_back_tears:

2 polubienia

Dałaś mi nadzieje na lepsze jutro, za co niezmiernie dziękuję :revolving_hearts:

3 polubienia

Mam to samo, zobaczymy czy się ktoś wypowie

2 polubienia

Dużo szczęścia i miłości dla was Kochani :face_blowing_a_kiss:

3 polubienia