Płeć dziecka, w którym tyg?

Ja idę w piątek i czekam niecierpliwie :grin:

1 polubienie

Ja mam pierwsze prenatalne w środę i po cichutku liczę, że się dowiem :sweat_smile: Intuicja mówi mi, że chłopak, ale się okaże :joy:

1 polubienie

Mi od początku ciąży intuicja mówiła, że chłopczyk ale dowiedzieliśmy się dopiero w 22 tygodniu :joy:bo chował się tak że nie można było zobaczyć

1 polubienie

Czekamy razem z Tobą!

1 polubienie

Czekamy na wieści, dawaj koniecznie znać o prenatalnych!

U nas w 20 tc potwierdzili chłopca, moja intuicja już też od początku mówiła :grinning_face:

2 polubienia

U nas w 11 tygodniu już ginekolog obstawiała chłopaka i się potwierdziło :light_blue_heart: Sąsiadka też czekała na chłopaka, potwierdzane na każdych badaniach, a w piątym miesiącu wyszło, że jednak dziewczynka :sweat_smile: i urodziła córeczkę :pink_heart:

2 polubienia

A do 20 tc nie mówili o płci? Wciąż utrzymywali ze chłopiec?? Szok :grinning_face: ale zmiana

1 polubienie

Tak, mówili, że chłopiec, a później bach, jednak dziewczynka :sweat_smile: lepiej w tę stronę, bo łatwiej ubrać dziewczynkę w chłopięce ubranka, niż odwrotnie​:laughing:

2 polubienia

O ja , kiedy to było? Jak do tego doszło , pomylili z pępowiną? ? dopytuje bo mi stwierdzili w 12 tc chłopca, w 16 tc dziewczynkę w 20 tc chłopca . wiec zastanawiam sie co tam pomylili przy tych sprzętach :grinning_face::heart_with_arrow:

1 polubienie

Lekarz powiedział że ponad 90% że będzie chłopczyk :blue_heart:

1 polubienie

Same chłopczyki :joy::heart: gratulacje imię wybrane ?

2 polubienia

Juz zanim w ciąży byłam to mieliśmy w głowie Franek :grinning_face:

3 polubienia

U nas urodzi się Ksawery :smiling_face_with_three_hearts::heart: myśleliśmy też o Olafie i Stasiu, ale ostatecznie decyzja zapadła wczoraj :joy: zostaje Ksawcio

2 polubienia

Hej, u mnie aktualnie 15tc leci , i nadal nie wiem czego sie spodziewam :sweat_smile: na prenatalnych doktorek wgl tym nie byl zainteresowany, pozniej moj próbował to toralnie nie byl pewny co widzi… wiec czekam “cierpliwie” :sweat_smile::crossed_fingers: 23go wizyta u mojego 12.08 drugie prenatalne :smiling_face_with_three_hearts::growing_heart:

2 polubienia

U mnie zaraz 31 i nadal nie wiadomo :grinning_face_with_smiling_eyes: na poczatku mowili że za wczesnie, w 20tc że chlopak a w 28 że nic nie widać bo dupka w dole a miedzy nózkami pępowina. Niedawno bobo się obrociło, ale wiele to nie wniosło, w 30tc nóżki złączone a pomiędzy nimi pępowina. W pierwszej ciazy od 8 tygodnia juz bylo powiedziane, że ciąża zapowiada sie dziewczęco a w 12tc potwierdzone. Także pozdrawiam wszystkie mamusie, ktore wiedzą kto je kopie :grin:

4 polubienia

No i moje przeczucia się chyba jednak nie sprawdzą :joy: Lekarz powiedział, że jak dla niego będzie to dziewczyna bo ma takie parcie na szkło, tu machała tu asereje tańczyła :joy: Dwa razy powtórzył, że na obecną chwilę wygląda na dziewczynę :grin:

3 polubienia

U mnie w 15 tygodniu mówił,że wygląda mu na dziewczynkę ale nie potwierdzi na żaden % bo źle się układa w 22 jest moim wymarzonym chłopczykiem na 100%:joy::heart:

2 polubienia

Z mężem marzyliśmy o chłopcu. Jak dowiedzieliśmy się o ciąży kupiliśmy pierwsze ubranko, które było typowo chłopięce. W 12 tygodniu na prenatalnych Pani doktor powiedziała, że wygląda na chłopca i do tej pory nic się nie zmieniło a mamy 22 tydzień

3 polubienia