Ja idę w piątek i czekam niecierpliwie
Ja mam pierwsze prenatalne w środę i po cichutku liczę, że się dowiem Intuicja mówi mi, że chłopak, ale się okaże
Mi od początku ciąży intuicja mówiła, że chłopczyk ale dowiedzieliśmy się dopiero w 22 tygodniu bo chował się tak że nie można było zobaczyć
Czekamy razem z Tobą!
Czekamy na wieści, dawaj koniecznie znać o prenatalnych!
U nas w 20 tc potwierdzili chłopca, moja intuicja już też od początku mówiła
U nas w 11 tygodniu już ginekolog obstawiała chłopaka i się potwierdziło Sąsiadka też czekała na chłopaka, potwierdzane na każdych badaniach, a w piątym miesiącu wyszło, że jednak dziewczynka
i urodziła córeczkę
A do 20 tc nie mówili o płci? Wciąż utrzymywali ze chłopiec?? Szok ale zmiana
Tak, mówili, że chłopiec, a później bach, jednak dziewczynka lepiej w tę stronę, bo łatwiej ubrać dziewczynkę w chłopięce ubranka, niż odwrotnie:laughing:
O ja , kiedy to było? Jak do tego doszło , pomylili z pępowiną? ? dopytuje bo mi stwierdzili w 12 tc chłopca, w 16 tc dziewczynkę w 20 tc chłopca . wiec zastanawiam sie co tam pomylili przy tych sprzętach
Lekarz powiedział że ponad 90% że będzie chłopczyk
Same chłopczyki gratulacje imię wybrane ?
Juz zanim w ciąży byłam to mieliśmy w głowie Franek
U nas urodzi się Ksawery myśleliśmy też o Olafie i Stasiu, ale ostatecznie decyzja zapadła wczoraj
zostaje Ksawcio
Hej, u mnie aktualnie 15tc leci , i nadal nie wiem czego sie spodziewam na prenatalnych doktorek wgl tym nie byl zainteresowany, pozniej moj próbował to toralnie nie byl pewny co widzi… wiec czekam “cierpliwie”
23go wizyta u mojego 12.08 drugie prenatalne
U mnie zaraz 31 i nadal nie wiadomo na poczatku mowili że za wczesnie, w 20tc że chlopak a w 28 że nic nie widać bo dupka w dole a miedzy nózkami pępowina. Niedawno bobo się obrociło, ale wiele to nie wniosło, w 30tc nóżki złączone a pomiędzy nimi pępowina. W pierwszej ciazy od 8 tygodnia juz bylo powiedziane, że ciąża zapowiada sie dziewczęco a w 12tc potwierdzone. Także pozdrawiam wszystkie mamusie, ktore wiedzą kto je kopie
No i moje przeczucia się chyba jednak nie sprawdzą Lekarz powiedział, że jak dla niego będzie to dziewczyna bo ma takie parcie na szkło, tu machała tu asereje tańczyła
Dwa razy powtórzył, że na obecną chwilę wygląda na dziewczynę
U mnie w 15 tygodniu mówił,że wygląda mu na dziewczynkę ale nie potwierdzi na żaden % bo źle się układa w 22 jest moim wymarzonym chłopczykiem na 100%
Z mężem marzyliśmy o chłopcu. Jak dowiedzieliśmy się o ciąży kupiliśmy pierwsze ubranko, które było typowo chłopięce. W 12 tygodniu na prenatalnych Pani doktor powiedziała, że wygląda na chłopca i do tej pory nic się nie zmieniło a mamy 22 tydzień