Plamienia 9 tydzien

Hejka

Dziewczyny czy któraś z was ma też taki problem? Tydzień temu wylądowałam w szpitalu bo zaczęłam krwawić(ciąża 9 tydzień) nic nie znaleźli na początku później powiedzieli że jest maly krwiak chociaż na wypisie nie ma nawet słowa na ten temat. Ciąża utrzymana serducho biło :heart:Dostałam duphaston 2 razy dziennie, minął tydzień a plamienia nadal są…ale bez innych objawów. Żadnego bólu itp. Zaczynam się martwić czy wszystko jest ok…wizyta u gina za 5 dni.

Mialam taki sam przypadek w 7 tygodniu ciąży- Pani ginekolog powiedziała, że tak czasami sie po prostu zdarza, najważniejsze to nie żyć w stresie przez resztę ciąży po takim incydencie, ale oczywiście być czujnym i reagować tak samo gdyby miało to sie kiedykolwiek powtórzyć :slight_smile: glowa do góry, najważniejsze, że wszystko jest okej

1 polubienie

Czy któraś z Pań zmagała się z krwiakiem podkosmówkowm? Jestem w 7 tyg i miałam plamienia, na szczęście jest on malutki.

Też mam malutkiego krwiaka, co prawda u mnie były plamienia a później krwawienie. Na szczęście nic złego się nie stało.

Hej, ja w 6 tyg dostałam krwawienia jak na okres bez bolu brzucha, powtórka w 7 tygodniu. Dzieciątko żyje, krwiak się sam wchłonął. Nie trzeba ciągle leżeć, ale warto się oszczędzać, nic nie dźwigać. Dzidziol jest na pewno silny, 3 mam kciuki! Mi lekarz w Albanii w 7 tyg powiedział, że nic z tego nie będzie. Dopiero moja lekarka po powrocie z wakacji uspokoiła mnie, że dzidzius jest dużo większy od krwiaka i nic mu nie grozi:)

Dziękuję🧡, bardzo mnie uspokoilyscie👌

1 polubienie