Czy według was coś widać?

Gratulacje!! Ja bym już wzięła Duphaston jeśli była o nim mowa, mi gin zawsze przypisuje luteinę i biorę ją zwykle 4 dni po owulacji żeby dmuchać na zimne (przy czym ja jestem w ciężkiej sytuacji nie mam problemu z zajściem w ciążę tylko jej utrzymaniem :frowning: )

Koniecznie dawaj update jak u Ciebie :heart:
Mam nadzieję że 10.06 napisze tu taką samą wiadomość o mnie

2 polubienia

Trzymam za Was kciuki kochane! :heart: wiem co czujecie, chociaż to moja pierwsza ciąża, to była długo wyczekiwana i mocno przeżywałam początki, bo miałam ciągle plamienia…Ale jest już coraz lepiej…wczoraj odebrałam wyniki Nifty i wszystko wyszło dobrze :heart: mocno Was ściskam i trzymam kciuki!

1 polubienie

Trzymam kciuki za Ciebie oby maleńkie serduszko i w Teoim brzuszku zaczęło rosnąć :heart::heart::heart::heart:

2 polubienia

Gratulacje cieszę się bardzo że u Ciebie wszystko dobrze :heart::face_blowing_a_kiss::heart_eyes: szczęśliwego rozwiązania :heart::heart::heart::heart_eyes:

2 polubienia

Dziękuję :heart: u Was też będzie wszystko dobrze!

Cześć jak się czujesz aktualnie @milla19993 :smiling_face:

Hej hej :face_blowing_a_kiss: obecnie jestem na wakacjach na Sardynii odpoczywam :grin: duuuzo śpię mam zachciankę na buraki i bardzo bolą mnie piersi :see_no_evil_monkey: zrobiłam kolejny test wyszedł baaardzo pozytywnie ciągle czuję ciągnięcie w dole brzucha czasem w pachwinach no i dziś niestety ale mocno mnie mdliło aż zwymiotowałam ale cóż poradzę ? :slight_smile: czuję się ogólnie wyśmienicie dobre samopoczucie :face_blowing_a_kiss:

1 polubienie

Co u Ciebie ? Jak wyszło ? :heart:

W 8dpo niestety beta poniżej 2,3 dla pewności powtórzę 13dpo ale chyba w tym cyklu nic z tego :frowning:

Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze, odpoczywaj :heart::heart:

1 polubienie

Oj bardzo mi przykro :heart::cry: ale wierzę że uda się kolejnym razem :heart::heart::heart: nie poddawaj się złym, natarczywym myślom bo one potrafią zdołować i doprowadzić że zwątpisz w siebie :heart::heart::heart: będzie dobrze ! Wierze w to bardzo mocno :heart:

1 polubienie

Dziękuję! Myślicie żeby ponowić test np 13dpo -14 dpo?
Wiem że czasem w 8dpo jeszcze jest niemożliwe wykrycie zwiększonej bety, i z medycznego punktu widzenia dobrze powtórzyć właśnie tak 13/14,
Biorę dalej luteinę bo póki nie mam 100% pewności że się nie udało to nie mogę
Jej odstawić. Bije się z myślami bo niby pasuje jeszcze powtórzyć żeby być pewna( z objawów to może wczoraj coś w prawej pachwinie mnie z 3/4 razy miałam uczucie ciągnięcia ale to
Tyle może bardziej wrażliwe piersi ale to też może być po luteinie) a z drugiej strony mam takie przeczucie że mimo mocnych starań monitoringu cyklu to po prostu się nie udało tym razem :frowning:

2 polubienia

Nadzieja jest zawsze dopóki nie przyszła miesiączka :heart: jeśli czujesz potrzebę żeby sprawdzić to oczywiście sprawdź! :heart: 8dpo to tak naprawdę mogło jeszcze jajeczko niezagnieżdżone być (6-10 dpo ma to miejsce i wtedy zaczyna się produkcja hormonu hcg) u mnie test i beta dopiero w 10dpo :slight_smile: mogłabym pisać poczekaj do miesiączki ale wiem że to nie jest możliwe- ja bym nie wytrzymała wiec doskonale Cię rozumiem :heart: trzymam kciuki i czekam na dalsze wieści :heart:

A objawy ciąży są różne i indywidualne nie musisz mieć żadnych objawów i być w ciąży :face_blowing_a_kiss:

1 polubienie

Ja bym powtórzyła. W niczym to nie zaszkodzi, a może będziesz miło zaskoczona:) trzymam kciuki! :heart:

1 polubienie

Niestety beta negatywna, odstawiam luteinę i liczę na kolejny cykl :frowning:

Jeśli mogę zadać pytanie z seri prywatnych to w którym dniu cyklu zaczynacie starania i czy faktycznie najlepsza metoda jest tak zwana co 2 dzień? Powiem szczerze że mocno monitorowaliśmy ten cykl z gin i dosłownie ostatnią wizytę mieliśmy potwierdzenie że owulacja będzie w przeciągu 24h oczywiście staraliśmy się ale niestety bez skutku.

Zastanawiam się czy jest sens śledzić cykl u gin czy może lepiej działać innymi starymi metodami

2 polubienia

Przykro mi, że się nie udało..ale nie ma co się załamywać! :heart: wiesz co..z tymi cyklami to różnie bywa, może być tak że jajeczko nie było na tyle dobre żeby dało się zapłodnić albo czasami potrzebuje więcej czasu. Starajcie się regularnie, ja to zawsze słyszałam od każdego lekarza. Ja zawsze robiłam sobie test owulacyjny, ja już czułam, że owulacja się zbliża :slight_smile:

1 polubienie

Cześć kochana! Pamiętaj żeby nie zadręczać się myślami, daj sobie czas :smiling_face: jesteśmy wszyscy z Tobą i kibicujemy z całego serca :pink_heart:

No u mnie cykl z kwietnia był monitorowany prze mnie bardzo mocno. Byłam pewna kiedy był dzień owulacji i tak staraliśmy się w tych okolicach.. i nic. W majowym cyklu myślałam że już po dniach płodnych i nie wykorzystaliśmy cyklu bo praca zmęczenie itp.. przyszedł weekend odpuściliśmy całe staranie a po prostu świetnie się bawiliśmy i wyszło :face_blowing_a_kiss: wiec z tymi cyklami jest różnie w szczególności gdy bardzo monitorujemy i bardzo się przy tym stresujemy co jest zupełnie normalne :heart: bardzo Cię ściskam i mam nadzieje że przeczytam niebawem same wspaniałe wieści :heart::heart::heart::heart:

1 polubienie