Cześć! Jecie sushi w ciąży? Oczywiscie nie takie z surową rybą. Zdania są podzielone, ale ja mam TAKĄ STRASZNĄ ochotę! ![]()
Dziewczyny z Wrocławia- macie do polecenia jakieś sprawdzone miejsce?
Cześć! Jecie sushi w ciąży? Oczywiscie nie takie z surową rybą. Zdania są podzielone, ale ja mam TAKĄ STRASZNĄ ochotę! ![]()
Dziewczyny z Wrocławia- macie do polecenia jakieś sprawdzone miejsce?
Ja osobiście sie wybrałam ostatnio na sushi bo mi tego brakowało. Oczywiście wybrałam takie z rybą grillowaną albo z krewetkami w tempurze. Wydaje mi się że jak raz na jakiś czas kobieta zje takie sushi to nic jej nie będzie. ![]()
Wystarczy raz zjeść nieświeże sushi i niestety zaszkodzi. Warto wybrać sie do miejsc, gdzie masz pewność, że jest ono świeże, gdzie dbają o higienę lub po obróbce ![]()
Tak tak, tylko takie miejsce! ![]()
Kilka razy jadłam sushi wegetariańskie. Bardzo polecam
zaspokoiło chęć na sushi w zupełności ![]()
Jem, uwielbiam! Oczywiście nie surowe, ale jakaś ryba w tempurze czy pieczony łosoś
właśnie we wtorek mamy poznać płeć i już zapowiedziałam że uczcimy to przy sushi ![]()
Ja wolę nie ryzykować. Myślałam o tym żeby się wybrać na sushi z tempurze albo wegetariańskie ale nie ufam knajpom że używają osobnych noży do surowych i nie surowych sushi. A na nożu mogą się przenosić pasożyty z surowego mięsa. Wolę nie kusić losu i czekam do połogu ![]()
Nie, jeśli mogę się powstrzymać, a czegoś się nie zaleca to po co to robić ![]()