Cześć Staraczki!

Hej, ja jestem nowa w tym wątku. Niestety w poprzedniej ciąży przestało bić serduszko w 9 tygodniu :frowning: ale nie poddajemy się i wmówiliśmy starania w zeszłym miesiącu. Mam nadzieję, że radość i sukces niedługo powrócą :slight_smile:

3 polubienia

Bardzo nam przykro z powodu Twojej straty, to ogromnie trudne doświadczenie :pensive_face: Trzymamy mocno kciuki, żeby tym razem wszystko potoczyło się spokojnie i szczęśliwie. Pamiętaj, że w naszej społeczności nie jesteś sama, wiele mam przechodziło podobną drogę i chętnie podzieli się wsparciem oraz dobrym słowem :growing_heart: @Jusia

1 polubienie

Też nie dawno tu dołączyłam straciłam ciążę po 1,5 roku starania… Próbuje dalej ale z czasem się podaję bo nie mam siły… Ostatni okres miałam 28 lipca czuje się inaczej boli mnie podbrzusze czuje mdlosci nie podchodzi mi słodkie ale nie chce się nakręcać bo piersi mnie bolą ale nie twardnieja a wiem ze w ciąży robią się twarde

Teoretycznie. Też pierwszą ciążę straciłam i przy niej ból piersi ich rozmiar żyły i twardość sugerowały że jestem w ciąży praktycznie od razu ale niestety mój Aniołek odszedł w 9tygidniu. Teraz jestem w drugiej ciąży w 19 tygodniu i tutaj moje piersi już wcale nie stwardniały nie powiększyły się tak od razu i nie bolą mnie jakoś bardzo oczywiście w porównaniu do pierwszej ciąży.. już nie bił to pierwszy objaw :slight_smile: każda ciąża jest inna i nie warto brać wszystkiego za pewnik :slight_smile: zrób test ciążowy a jak wyjdzie pozytywny to umów się do lekarza to są pewniki :heart: powodzenia trzymam kciuki za Was :heart:

Część dziewczyny jestem tu nowa, w tym cyklu zaczęliśmy starania o 2 dzidziusia. Ostatnia miesiączka 23.08, owulacja prawdopodobnie 11,12 września. Jakie miałyście najwcześniejsze objawy ? Kiedy testowałyście? W pierwszej ciąży test wyszedł pozytywny 3 dni przed miesiączką, ale miałam cykle 28 dniowe, teraz 35