Cześć dziewczyny jestem w 7 tydz + 3 dni i nie mam konkretnych dolegliwości ciążowych za tydzień idę na pierwsze USG ale do tego czasu zwariuję. Dwa lata temu byłam w ciąży i w 10 tyg na wizycie dowiedziałam się, że w 8 tyg serce przestało bić. Poprzednia ciąże cały czas spałam i miałam nudności. Tym razem czuję się naprawdę super jedyne co mam to tkliwość piersi i apetyt i to tyle. Czy któraś z was też tak miała?
Nie stresuj się na zapas, ja niedługo zaczynam 8 tydzień i jedyne co odczuwam to lekkie zmęczenie, mdłości nie mam żadnych. Jedyne co mi najbardziej doskwiera to ból piersi spokojnie…każda ciąża jest inna
Mi się zaczęły dolegliwości jakoś po 12 tygodniu dopiero jeszcze się z nimi namęczysz
Jestem w 28 tc i od początku nie miałam żadnych dolegliwości ciążowych
Cześć! Przede wszystkim bardzo współczujemy Ci tego, co przeszłaś wcześniej to musiało być ogromnie trudne doświadczenie. Twój lęk jest jak najbardziej zrozumiały, bo po stracie ciężko jest spokojnie czekać, ale to, że teraz nie masz silnych objawów, wcale nie musi oznaczać nic złego każda ciąża może wyglądać inaczej. Trzymamy mocno kciuki za dobre wieści na USG!
Jeśli chcesz porozmawiać albo się wygadać, jesteśmy tu dla Ciebie!