Rozpoczęcie starań

Cześć dziewczyny! Mega się ekscytuję rozpoczęciem starań o dziecko! Już wkrótce zaczynamy planować rozpoczęcie starań, a ja nie wiem nawet gdzie włożyć ręce, taka jestem roztrzepana i podekscytowana na samą myśl. Dajcie znać, jak wy się ze wszystkim zorganizowałyście i od czego zaczynałyście? :grin:

1 polubienie

Cześć! :heart_eyes: Ale super, że zaczynacie tę piękną przygodę! To zupełnie normalne, że czujesz ekscytację i lekkie zagubienie wiele z nas tak miało na początku! :smiling_face_with_three_hearts:

Dobrym startem jest oczywiście obserwacja cyklu – możesz zacząć od uzupełnienia naszej aplikacji, przygotowania termometru do mierzenia temperatury lub testów owulacyjnych. Warto też zadbać o zdrową dietę, suplementację (np. kwas foliowy) i zrobić podstawowe badania u ginekologa, no i najważniejsze – cieszyć się tym czasem i nie stresować! :face_blowing_a_kiss:

2 polubienia

Zapraszamy do dyskusji, może ktoś ma jakieś swoje sprawdzone porady dziewczyny! :blush:

Ja polecam wspólną modlitwę i spowiedź :latin_cross:

2 polubienia

Wiara rzeczywiście to bardzo wazna rzecz we wszystkim!

1 polubienie

Ja pamiętam przy swoich początkach to dbałam bardzo o sen i dietę, bo mój tryb życia był okropny! Także najlepiej zacząć od małych podstaw

1 polubienie

Wiem, że to może być trochę przytłaczające, bo jest tyle rzeczy do rozważenia, ale spokojnie, każda z nas przechodziła przez to na początku!

1 polubienie

Dzięki aplikacji HiMommy ta kontrola cyklu napewno jest o wiele łatwiejsza

1 polubienie

Cieszymy się bardzo, że aplikacja jest dla Was przydatna!

Cześć dziewczyny :heart_eyes: nowy cykl i nowa nadzieja na maleńkie serduszka :heart: :heart: :heart_eyes: tak ostatnio się zastanawiałam jakie to musi być cudowne kiedy dowiadujesz się że jesteś w ciąży i słyszysz dwa serduszka na USG :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: tak się rozmarzyłam, że nie mogę przestać myśleć o bliźniaczkach :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: początkowo jak przyszedł :drop_of_blood: no faktycznie bardzo było mi przykro. Niby się tego spodziewałam ale jednak bardzo było mi przykro liczyłam na to że jednak się uda.. no ale dziś ! Dziś czuję się taka szczęśliwa :grinning_face_with_smiling_eyes: wiąże z tym cyklem potężne nadzieje :heart_eyes: a jak wasze nastroje ? Może jakieś porady na bliźniaczki ? :joy: szansę mama małe… no ale pomarzyć warto :heart_eyes::sweat_smile:

2 polubienia

Jejku jak to miło słyszeć jak macie takie pozytywne nastawienie mamy nadzieję, że wszystkim się udzieli ta pozytywna energia! Bliźniaki? A to dopiero by było! :joy: Trzymamy mocno kciuki!

1 polubienie

Cześć @mila19993 jak tam Twój nastrój? :smiling_face_with_three_hearts:

Hej hej Klaudia :face_blowing_a_kiss: ja dalej w nadziei na bliźniaki :joy: mam nadzieje ze to bedzie szczęśliwy kwiecień dla nas wszystkich :face_blowing_a_kiss: a co u Ciebie ? Jak nastawienie ? :slight_smile:

2 polubienia

Miło to słyszeć, że masz takie nastawienie!

1 polubienie

Juhuuuu! Kibicuje z całego serca! :pink_heart: Żeby się pojawiła ta Twoja upragniona mała fasolka, a może nawet dwie :beans::joy:

1 polubienie

U mnie nastawienie jak zawsze optymistyczne i tego się trzymajmy! :pink_heart:

1 polubienie

Och z takim wsparciem w nowy rok wejdziemy parami :joy: dobre nastawienie to podstawa :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Dokładnie! A jak się czujesz dziś? Co u Ciebie słychać? @milla19993

@Klaudia11 a troszkę stresu mamy z mężem więc ten tydzień narazie staramy się przeżyć :joy: na całe szczęście owu dopiero powinna zacząć się od przyszłego tygodnia przez święta- mam nadzieje że będzie dobrze :grin: opowiadaj co u Ciebie :heart_eyes: jak nastawienie w tym miesiącu ? Jak się czujesz ? :kissing_face:

1 polubienie

Oj a cóż to za stresy? :pensive_face: