Cześć, przyszłe mamy! Jak tam Wasze brzuszki? Dajcie znać, czy planujecie sesję ciążową!
Jak się czujecie w ciąży i jak rośnie Wasz brzuszek?
A może myślicie o sesji ciążowej? Podzielcie się swoimi planami i inspiracjami!
Pewnie! Myślę, że warto uwiecznić ten wyjątkowy czas. Mama ma też okazję by zobaczyć się w innej odsłonie. Nasza sesja za niecałe 2 tyg, czyli w końcówce 33tc
Pierwszą sesję zrobiliśmy sobie sami z partnerem w domu żeby oswoić się przed obiektywem, a już nie długo idziemy na sesję do profesjonalisty. Czy mamusie zamawiają jakieś specjalne sukienki? Ja znalazłam jedną na shein i właśnie na nią czekam. Na zdjęciach wygląda pięknie
Świetny pomysł z tą domową sesją to super sposób, żeby poczuć się swobodniej przed aparatem! A profesjonalna sesja to cudowna pamiątka z tego wyjątkowego czasu Co do sukienki zerkalas moze na vinted?
@Ola7
Podzielcie sie koniecznie tutaj z nami jakimis zdjeciami!
Nie planuje, nie podobam się sobie w tej wersji ;p Sama zrobię kilka zdjęć na pamiątkę, ale nie potrzebuję specjalnej sesji.
Właśnie umawiam się na taką sesję. Robię to z dwóch powodów. Pierwszy to pamiątka z tego wyczekiwanego czasu, ale drugi i ważniejszy to, aby pamiętać czego magicznego dokonało moje ciało, gdyby pojawiły się myśli „wyglądam źle po porodzie”.
Najważniejsze to czuć się dobrze ze wszystkim co robimy, nie ma co czegoś robić na siłę! Własne zdjęcia na pamiątkę będą miały ogromną wartość, bo będą Twoje, autentyczne i pełne emocji!
Pięknie to ujęłaś! To naprawdę piękny sposób, by docenić swoje ciało i zatrzymać w zdjęciu tę wyjątkową siłę, jaką w sobie masz aktualnie. Trzymamy wszyscy kciuki za wspaniałą sesję i jeszcze piękniejsze wspomnienia! Jeśli tylko będziesz miała ochotę możesz się podzielić w odpowiedzi zdjęciami! Z chęcią zobaczymy!