Hej, jestem w 26 tygodniu ciąży, od dwóch tygodni boli mnie biodro i brzuch po lewej stronie, zwłaszcza przy chodzeniu, podnoszeniu nogi, czy zmianie pozycji podczas leżenia. Czy któraś z Was też tak ma/ miała? Co pomogło złagodzić dolegliwości?
Hej, ja miałam taki ból przy infekcji układu moczowego, skończyło się antybiotykiem. Obecnie jestem w 36 tygodniu też czuję ból biodra, ale to chyba ciężar robi już swoje.
Czy miałaś przy tym jakieś inne dolegliwości? Nie mam problemu z oddawaniem moczu, nic nie boli, nie piecze, więc nawet nie pomyślałam w tym kierunku. We wtorek mam wizytę u lekarza, to zobaczę co powie…
Na początku nie miałam innych dolegliwości poza silnym bólem w boku, nasilał się przy chodzeniu, przy leżeniu kiedy zmieniałam pozycję. Pojechałam na izbę przyjęć bo stał się naprawdę dokuczliwy i tam w moczu wyszły bakterie. I tak naprawdę dopiero w szpitalu zaczęło mnie boleć przy oddawaniu moczu. Ja na początku wyczytałam sobie że to ból więzadeł
więc czekałam, ale kiedy zaczęło mnie boleć coraz bardziej postanowiłam to sprawdzić.