Cześć dziewczyny! Widzimy, że aktywność na forum wzrosła z czego bardzo się cieszymy. Więc myślę, że warto stworzyć osobny wątek, aby lepiej się poznać i podzielić swoimi historiami! Napiszcie o sobie parę słów! ![]()
O super, podoba mi się taka forma. Jestem z Londynu, gdzie mieszkałam przez 10 lat swojego życia, a potem studiowałam. Znalazłam sobie też tu partnera Anglika i razem planujemy załozyć rodzinę
Moi rodzice byli trochę sceptycznie nastawieni ale miłości się nie wybiera. On tak jak ja żyję moimi zainteresowaniami, np. Harry Potter ale również filozofia i duchowość. W tym roku lecimy na Bali
` Któraś z Was była i ma coś do powiedzenia? Całuski
Wow! Jak się poznałaś ze swoim partnerem? I co studiowałaś? Opowiedz więcej o Anglii o życiu tam! ![]()
Siemka, ja tu nowicjuszka, ale stwierdziłam że ten chat to dobry początek.
Jestem z Warszawy ale pracuję zdalnie w Edynburgu. Staram się o dziecko od ponad roku ale bez skutków. O tej aplikacji i forum usłyszałam od znajomej która sama nie używała ale słyszała same pozywtyne opinie ![]()
Studiowałam Prawo i jako drugi kierunek dorabiałam Wiedze tajemną na Cambridge. Mega ciężko ale to co nauczone to moje do końca życia
Ty co w życiu robisz? Byłaś może na Bali i masz jakieś porady co do komplikacji flory bakteryjnej jak starasz się o dziecko ![]()
Co to znaczy wiedza tajemna?
O czym się tam uczyliście?
Bardzo nam miło, że do nas dołączyłaś!
Mamy nadzieję, że to forum pomoże Ci znaleźć odpowiedzi na Twoje pytania, da przestrzeń do podzielenia się emocjami i pozwoli nam wspólnie zbudować silną społeczność. Dziękujemy za Twoją aktywność – w grupie siła!
Hejka, ja tylko chciałam powiedzieć że trochę tu już siedzę i bardzo cieszę się że w końcu więcej tematów zostało poruszonych
Cześć miło Nam Cię poznać Małgosiu! ![]()
Jeju Anglia brzmi jak marzenie! Jak ci się to udało?
Też ponawiam pytanie ![]()
Siemaneczko, miło mi was poznać. Miałam już przyjemność pisać z Klaudią, za co dziękuję
Ja jestem lesbijką i wraz z partnerką staramy się o dziecko metodą in-vitro.
Znajdę tu chat dedykowany temu?
Tak mamy osobne wątki właśnie dla IVF, przejrzyj sobie forum to na pewno coś znajdziesz, a gdybyś nie znalazła odpowiedzi na swoje pytania to śmiało je zadawaj! Jesteśmy tu po to aby sobie pomagać!
Dobra, lecę obczaić w takim razie. Klaudia jesteś mega
Nie spodziewałam się takiej akceptacji
Czuj się swobodnie ![]()
Klaudia to super doradczyni!
Uważaj bo mi portki spadną ![]()
Oj nie na forum dla matek panie wy moje, może pora na kontakt facebookowy?
No ja jestem za. Żyjemy w otwartym związku więc czym chata bogata ![]()
Żarty, żartami, idę czytać inne chaty.
Kobitki, witam was na tym forum. Jestem 24 latką z Ogrodzieńca i staram się o drugie dziecko. Czekam na wasze wiadomości, miła atmosfera to podstawa ![]()