Cześć dziewczyny! Widzimy, że aktywność na forum wzrosła z czego bardzo się cieszymy. Więc myślę, że warto stworzyć osobny wątek, aby lepiej się poznać i podzielić swoimi historiami! Napiszcie o sobie parę słów!
O super, podoba mi się taka forma. Jestem z Londynu, gdzie mieszkałam przez 10 lat swojego życia, a potem studiowałam. Znalazłam sobie też tu partnera Anglika i razem planujemy załozyć rodzinę Moi rodzice byli trochę sceptycznie nastawieni ale miłości się nie wybiera. On tak jak ja żyję moimi zainteresowaniami, np. Harry Potter ale również filozofia i duchowość. W tym roku lecimy na Bali
` Któraś z Was była i ma coś do powiedzenia? Całuski
Wow! Jak się poznałaś ze swoim partnerem? I co studiowałaś? Opowiedz więcej o Anglii o życiu tam!
Siemka, ja tu nowicjuszka, ale stwierdziłam że ten chat to dobry początek. Jestem z Warszawy ale pracuję zdalnie w Edynburgu. Staram się o dziecko od ponad roku ale bez skutków. O tej aplikacji i forum usłyszałam od znajomej która sama nie używała ale słyszała same pozywtyne opinie
Studiowałam Prawo i jako drugi kierunek dorabiałam Wiedze tajemną na Cambridge. Mega ciężko ale to co nauczone to moje do końca życia Ty co w życiu robisz? Byłaś może na Bali i masz jakieś porady co do komplikacji flory bakteryjnej jak starasz się o dziecko
Co to znaczy wiedza tajemna? O czym się tam uczyliście?
Bardzo nam miło, że do nas dołączyłaś! Mamy nadzieję, że to forum pomoże Ci znaleźć odpowiedzi na Twoje pytania, da przestrzeń do podzielenia się emocjami i pozwoli nam wspólnie zbudować silną społeczność. Dziękujemy za Twoją aktywność – w grupie siła!
Hejka, ja tylko chciałam powiedzieć że trochę tu już siedzę i bardzo cieszę się że w końcu więcej tematów zostało poruszonych
Cześć miło Nam Cię poznać Małgosiu!
Jeju Anglia brzmi jak marzenie! Jak ci się to udało?
Też ponawiam pytanie
Siemaneczko, miło mi was poznać. Miałam już przyjemność pisać z Klaudią, za co dziękuję Ja jestem lesbijką i wraz z partnerką staramy się o dziecko metodą in-vitro.
Znajdę tu chat dedykowany temu?
Tak mamy osobne wątki właśnie dla IVF, przejrzyj sobie forum to na pewno coś znajdziesz, a gdybyś nie znalazła odpowiedzi na swoje pytania to śmiało je zadawaj! Jesteśmy tu po to aby sobie pomagać!
Dobra, lecę obczaić w takim razie. Klaudia jesteś mega Nie spodziewałam się takiej akceptacji
Czuj się swobodnie
Klaudia to super doradczyni!
Uważaj bo mi portki spadną
Oj nie na forum dla matek panie wy moje, może pora na kontakt facebookowy?
No ja jestem za. Żyjemy w otwartym związku więc czym chata bogata
Żarty, żartami, idę czytać inne chaty.
Kobitki, witam was na tym forum. Jestem 24 latką z Ogrodzieńca i staram się o drugie dziecko. Czekam na wasze wiadomości, miła atmosfera to podstawa