Poznajmy się lepiej!

Cześć dziewczyny! Widzimy, że aktywność na forum wzrosła z czego bardzo się cieszymy. Więc myślę, że warto stworzyć osobny wątek, aby lepiej się poznać i podzielić swoimi historiami! Napiszcie o sobie parę słów! :smiling_face_with_three_hearts:

17 polubień

O super, podoba mi się taka forma. Jestem z Londynu, gdzie mieszkałam przez 10 lat swojego życia, a potem studiowałam. Znalazłam sobie też tu partnera Anglika i razem planujemy załozyć rodzinę :orange_heart: Moi rodzice byli trochę sceptycznie nastawieni ale miłości się nie wybiera. On tak jak ja żyję moimi zainteresowaniami, np. Harry Potter ale również filozofia i duchowość. W tym roku lecimy na Bali :melting_face:` Któraś z Was była i ma coś do powiedzenia? Całuski

15 polubień

Wow! Jak się poznałaś ze swoim partnerem? I co studiowałaś? Opowiedz więcej o Anglii o życiu tam! :smiling_face:

9 polubień

Siemka, ja tu nowicjuszka, ale stwierdziłam że ten chat to dobry początek. :pregnant_woman: Jestem z Warszawy ale pracuję zdalnie w Edynburgu. Staram się o dziecko od ponad roku ale bez skutków. O tej aplikacji i forum usłyszałam od znajomej która sama nie używała ale słyszała same pozywtyne opinie :star_struck:

6 polubień

Studiowałam Prawo i jako drugi kierunek dorabiałam Wiedze tajemną na Cambridge. Mega ciężko ale to co nauczone to moje do końca życia :laughing: Ty co w życiu robisz? Byłaś może na Bali i masz jakieś porady co do komplikacji flory bakteryjnej jak starasz się o dziecko :hear_no_evil_monkey:

6 polubień

Co to znaczy wiedza tajemna? :flushed_face: O czym się tam uczyliście?

Bardzo nam miło, że do nas dołączyłaś! :smiling_face_with_three_hearts: Mamy nadzieję, że to forum pomoże Ci znaleźć odpowiedzi na Twoje pytania, da przestrzeń do podzielenia się emocjami i pozwoli nam wspólnie zbudować silną społeczność. Dziękujemy za Twoją aktywność – w grupie siła!

Hejka, ja tylko chciałam powiedzieć że trochę tu już siedzę i bardzo cieszę się że w końcu więcej tematów zostało poruszonych

1 polubienie

Cześć miło Nam Cię poznać Małgosiu! :blush:

8 polubień

Jeju Anglia brzmi jak marzenie! Jak ci się to udało?

19 polubień

Też ponawiam pytanie :grinning_face:

10 polubień

Siemaneczko, miło mi was poznać. Miałam już przyjemność pisać z Klaudią, za co dziękuję :kissing_face_with_closed_eyes: Ja jestem lesbijką i wraz z partnerką staramy się o dziecko metodą in-vitro. :face_with_hand_over_mouth: Znajdę tu chat dedykowany temu?

8 polubień

Tak mamy osobne wątki właśnie dla IVF, przejrzyj sobie forum to na pewno coś znajdziesz, a gdybyś nie znalazła odpowiedzi na swoje pytania to śmiało je zadawaj! Jesteśmy tu po to aby sobie pomagać!

9 polubień

Dobra, lecę obczaić w takim razie. Klaudia jesteś mega :kissing_face_with_closed_eyes: Nie spodziewałam się takiej akceptacji

11 polubień

Czuj się swobodnie :head_shaking_vertically:

4 polubienia

Klaudia to super doradczyni!

19 polubień

Uważaj bo mi portki spadną :shushing_face:

2 polubienia

Oj nie na forum dla matek panie wy moje, może pora na kontakt facebookowy?

20 polubień

No ja jestem za. Żyjemy w otwartym związku więc czym chata bogata :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
Żarty, żartami, idę czytać inne chaty.

8 polubień

Kobitki, witam was na tym forum. Jestem 24 latką z Ogrodzieńca i staram się o drugie dziecko. Czekam na wasze wiadomości, miła atmosfera to podstawa :kissing_face_with_closed_eyes:

5 polubień