Poznajmy się lepiej!

Cześć Laski, ja jestem z Brazylii i aktualnie mieszkam w Singapurze. Polska natomiast zawsze we krwi przez moją mamę

9 polubień

Ooo a gdzie mnie przekierowujesz jak chce się z tym zapoznać z ciekawości? :relieved_face:

8 polubień

Korzenie egzotyczne? No to ostro :face_with_peeking_eye:

6 polubień

Ooo super, sama tego szukałam :mechanical_arm:

5 polubień

No Hejka, fajnie że tak nas aktywujecie, czasem ciężko wyjść samemu z inicjatywą i coś napisać, ale widzę że tu już dość sporo tematów :grinning_face_with_smiling_eyes: Ja jestem samowystarczalną, niezależną kobietą, która zmaga się z oczekiwaniami partnera

9 polubień

No cześć, miło tu z wami przebywać w swojskim gronie. Dopiero ogarniam co się z czym tu je, i jak używać wszystkich funkcji :grinning_face_with_smiling_eyes: Ale jeśli ktoś uwielbia kawę, to potraktujcie to jako strumień waszych ulubionych zamówień kawki :grinning_face_with_smiling_eyes:

14 polubień

Cześć kochana! Witamy!

3 polubienia

Zapraszamy do udzielania się! Tutaj nikt nie ocenia, czujcie się swobodnie. Ta prywatna przestrzeń specjalnie została utworzona w trosce o Was! Pozdrawiamy serdecznie! :smiling_face_with_three_hearts:

4 polubienia

Ja osobiście uwielbiam kawę i w dodatku jak już to bezcukru! :smiling_face:

4 polubienia

Tylko flat white albo parzona

3 polubienia

Czarna kawa nie słodzona z fusami najlepiej

3 polubienia

Jeśli chodzi o tematy związane z IVF to mamy kategorię „Starania bez skutku i IVF” jeśli macie jakieś pytania to śmiało zadawajcie je tam, to przestrzeń dla Was :smiling_face:

4 polubienia

Oat latte z syropem waniliowym i bitą śmietaną :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 polubienia

Ooo rany, ale narobiłaś mi smaka!