Hejka, zaczynam temat związków gdyż u mnie coś ostatnio kuleje
Kochana, nic nam tu nie straszne. Opowiadaj co ci na sercu leży i w duszy gra
Cześć Teresko, dziękuje ci za takie zainteresowanie, właściwie to grubsza sprawa. Chemia pomiędzy nami stoi albo znika w oczach i nie wiem co zrobić żeby pokazać mu że warto w to inwestować emocjonalnie. Ja się staram jak tylko mogę
Nie obwiniaj samej siebie skarbie, wina zawsze leży po obu stronach My kobiety lubimy obarczać się ciężarem o wielu płaszczyznach, nie wiem z czego to wynika, ale musimy pamiętać że w związku liczy się to wsparcie i balans gdy ktoś nie wyciąga tego “standardowego” 50%, i druga osoba przejmuję wiekszą odpowiedzialność, i vice versa
Są takie dni gdzie ja sama wyciągam ledwo 20%, a również takie gdzie daje z siebie 90%. Wszystko zależy od perspektywy.
Musicie spędzać ze sobą czas, i to na oba sposoby, dla ciebie i partnera
Najważniejsze to nie stracić przy tym całym zgiełku głowy
Hmmm a powiesz może co masz na mysli mówiąc że kuleje?
Jejku Tereniu, dziękuję ci za te słowa.
Tak miło mi słyszeć że jest światełko w tunelu, bo czasami gubię się w tym wszystkim
Poprostu nie układa nam się za dobrze ostatnio, i nie wiem czy to moja wina. Jak podjąć z nim w ogóle jakąkolwiek dyskusje
Staram się jak mogę, ale zazwyczaj ja coś proponuje
Uwierz mi z tym jest ciężko, ale i tak doceniam za porady
To pora to zmienić, inicjatywa powinna wychodzić z obu stron medalu
Kochana Ty moja! Takie już są związki, nie zawsze jest kolorowo czasami mamy też te gorsze momenty, warto o tym rozmawiać i najważniejsze pamiętaj w tej całej sytuacji o sobie, to nie ty jesteś problemem. Porozmawiaj ze swoim partnerem i najważniejsze po prostu się przed nim otwórz jak przed swoim najlepszym przyjacielem i powiedz mu o wszystkim co leży Ci na sercu Jesteśmy z Tobą, buziaki!
Chyba wszystkie boimi się takich rozmów bo wiemy jak wybuchowe potrafią być
Oj ja też się zawsze bałam, ale jeśli Ty nie spróbujesz to kto! Wierzę w Ciebie najgorszy ten pierwszy krok
Właśnie ciężko, ale spróbujemy
Cześć i jak tam idą przygotowania do rozmów?