Cześć dziewczyny mam do Was pytanie kiedy pierwszy raz usłyszałyście bicie serduszka
?
Ja przy moim Aniołku 5+6
Dziś byłam u lekarza, potwierdzona ciąża ale niestety jeszcze nie było serduszka a dziś jest 6+2
Po stracie przesunęła mi się miesiączka więc i lekarz stwierdził że warto jeszcze to sprawdzić i umówiliśmy się na poniedziałek
Jestem bardzo ciekawa jak było u Was
Ja usłyszałam po 6 tc:) w pierwszym USG nie było nic słychać a tydzień później biło
No ja tak się nastawiłam że usłyszę to serduszko, że teraz nie wiem jak wytrzymać do poniedziałku
Ja czekam na wtorkową wizytę - mam nadzieję, ze potwierdzi ciążę (bo wszystko na to wskazuje) i że usłyszę serduszko… także łączę sie z Tobą w oczekiwaniu!
To oczekiwanie jest najgorsze tyle stresu… a tu wszyscy mówią żeby się nie stresować
ja uslyszalam w 9 tygodniu pierwszy raz
Ja usłyszałam pierwszy raz w 10+3, natomiast na pierwszej wizycie 6+3 widziałam tylko na usg, lekarz nie puszczał by niepotrzebnie nie nagrzewać
Ja byłam na USG w 7+2 i 9+3, to lekarz tylko pokazał, że serduszko bije, ale odsłuchu nie włączał aby dodatkowo nie obciążać dziecka. 02.07 idę na prenatalne i liczę, że tam to już dadzą posłuchać
Ja mam pierwsze usg potwierdzające w 6+1 we wtorek! Jestem mega ciekawa czy będzie serduszko już widoczne!
Jest to niezwykłe i magiczne doświadczenie usłyszeń bicie tego maleństwa mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze oraz że zobaczę i usłyszę mój mały cud
trzymam kciuki, bedzie dobrze kochana
Ja byłam na wizycie wg om w 8+1. Okazało się że ciąża jest młodsza i zamiast bicia jednego serduszka usłyszałam dwa słuchałam ich przez jakieś 2 sekundy ale nigdy tego nie zapomnę. Według USG wychodziło 6+5/6+2
Jak pięknie moje marzenie dwa serduszka usłyszeć
gratuluję wszystkim !!
cudownie czyta się takie wiadomości
Ja usłyszałam od lekarza, że słuchanie serduszka może zaszkodzić dziecku, że jest to niebezpieczne więc do tej pory nie słyszałam, a jestem w 12 tc.
Mieliśmy tak samo