Pierwsze bicie serduszka

Cześć dziewczyny :slight_smile: mam do Was pytanie kiedy pierwszy raz usłyszałyście bicie serduszka :heart:?
Ja przy moim Aniołku :baby_angel: 5+6
Dziś byłam u lekarza, potwierdzona ciąża ale niestety jeszcze nie było serduszka a dziś jest 6+2 :disappointed_face:
Po stracie przesunęła mi się miesiączka więc i lekarz stwierdził że warto jeszcze to sprawdzić i umówiliśmy się na poniedziałek
Jestem bardzo ciekawa jak było u Was :heart:

1 polubienie

Ja usłyszałam po 6 tc:) w pierwszym USG nie było nic słychać a tydzień później biło :smile:

2 polubienia

No ja tak się nastawiłam że usłyszę to serduszko, że teraz nie wiem jak wytrzymać do poniedziałku :rofl:

1 polubienie

Ja czekam na wtorkową wizytę - mam nadzieję, ze potwierdzi ciążę (bo wszystko na to wskazuje) i że usłyszę serduszko… także łączę sie z Tobą w oczekiwaniu!

3 polubienia

To oczekiwanie jest najgorsze :see_no_evil_monkey: tyle stresu… a tu wszyscy mówią żeby się nie stresować :rofl::see_no_evil_monkey:

1 polubienie

ja uslyszalam w 9 tygodniu pierwszy raz :wink:

2 polubienia

Ja usłyszałam pierwszy raz w 10+3, natomiast na pierwszej wizycie 6+3 widziałam tylko na usg, lekarz nie puszczał by niepotrzebnie nie nagrzewać :slightly_smiling_face:

4 polubienia

Ja byłam na USG w 7+2 i 9+3, to lekarz tylko pokazał, że serduszko bije, ale odsłuchu nie włączał aby dodatkowo nie obciążać dziecka. 02.07 idę na prenatalne i liczę, że tam to już dadzą posłuchać :heart: :slightly_smiling_face:

4 polubienia

Ja mam pierwsze usg potwierdzające w 6+1 :heart: we wtorek! Jestem mega ciekawa czy będzie serduszko już widoczne! :heart:

2 polubienia

Jest to niezwykłe i magiczne doświadczenie usłyszeń bicie tego maleństwa :heart::heart::heart: mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze oraz że zobaczę i usłyszę mój mały cud :heart::heart::heart:

2 polubienia

trzymam kciuki, bedzie dobrze kochana :pink_heart:

2 polubienia

Ja byłam na wizycie wg om w 8+1. Okazało się że ciąża jest młodsza i zamiast bicia jednego serduszka usłyszałam dwa :face_holding_back_tears: słuchałam ich przez jakieś 2 sekundy ale nigdy tego nie zapomnę. Według USG wychodziło 6+5/6+2

2 polubienia

Jak pięknie :heart::heart: moje marzenie dwa serduszka usłyszeć :heart::heart_eyes: gratuluję wszystkim !! :heart::heart: cudownie czyta się takie wiadomości :heart::heart::heart:

1 polubienie

Ja usłyszałam od lekarza, że słuchanie serduszka może zaszkodzić dziecku, że jest to niebezpieczne :see_no_evil_monkey: więc do tej pory nie słyszałam, a jestem w 12 tc.

2 polubienia

Mieliśmy tak samo :slight_smile:

3 polubienia