Hej.
Jako osoba z calym zespolem metabolicznym, mysle że dobrym pomyslem byłoby wprowadzenie funckji : wyniki badan.
Kobieta podczas staran wykonuje multum roznych badan cyklicznie, tj i kobiety z chorobami autoimmunologicznymi typu tsh, ft3 ft4.
Funkcja czy też zakladka typu wyniki badan, pozwolilabym na wprowadzenie i zebranie badan w jednym miejscu. Jesli bylaby mozliwosc wejścia
w dane badanie i obejrzenie tego na wykresie to byłoby super.
Hej!
Dziękujemy za świetną sugestię! Rzeczywiście, funkcja „Wyniki badań” mogłaby znacząco ułatwić monitorowanie zdrowia, zwłaszcza dla osób regularnie wykonujących badania. Możliwość gromadzenia wyników w jednym miejscu oraz ich wizualizacja na wykresie brzmi jak bardzo przydatne rozwiązanie.
Przekażemy tę propozycję do naszego zespołu produktowego – czy masz jakieś dodatkowe sugestie dotyczące tej funkcji? Na przykład możliwość ustawienia powiadomień o konieczności wykonania kolejnych badań?
Hej
Super, cieszy mnie bardzo, że zaciekawiła Was moja sugestia.
Tak, myślałam właśnie o powiadomieniach dotyczących nadchodzących badań.
Dodatkowo, aby każdy wynik typu tsh, ft3 itp był w formie wykresu. Wrzuce screena moich wyników, aby to zobrazować.
Zastanawiam się jeszcze nad wynikami badań prenatalnych. W sieci jest pełno kalkulatorów testu pappa.
Ja wiem, że czasami owe wyniki mogą budzić niepokój, gdy wyniki będą wskazywać prawdopodobieństwo wystepienia którejś z trisomi, ale to też daje możliwość utrzymania wyników w jednym miejscu.
Pozdrawiam
Natalia Wawrzyniak-Turowska
Temat: [HiMommy Forum – Wsparcie dla Mam i Przyszłych Rodziców] [ Sugestie i wsparcie aplikacji/Pomysły na nowe funkcje] Nowa funkcja : wyniki badan
Nadawca: “KF z HiMommy Forum – Wsparcie dla Mam i Przyszłych Rodziców” notifications@hifamily.discoursemail.com
Adresat: migotka787@interia.pl;
Cześć kochana! To naprawdę świetny pomysł! Jako kobieta starająca się o dziecko, mogę powiedzieć, że monitorowanie wyników badań jest kluczowe, zwłaszcza gdy mamy do czynienia z chorobami autoimmunologicznymi, czy nieregularnymi cyklami. Często wykonuję mnóstwo badań, takich jak TSH, FT3, FT4, i inne, i bardzo by mi się przydało mieć je wszystkie w jednym miejscu.
Dodatkowo, możliwość oglądania wyników na wykresie byłaby naprawdę pomocna – pozwoliłaby mi lepiej zrozumieć, co dzieje się z moim ciałem w różnych cyklach. Wiem, jak trudne może być śledzenie wszystkich tych parametrów, zwłaszcza gdy każdy cykl może być inny. T aka funkcja na pewno pomogłaby w organizacji, a także w komunikacji z lekarzami.
Mam nadzieję, że takie rozwiązanie pojawi się wkrótce, bo to ogromne ułatwienie dla nas, kobiet starających się o dziecko. Dzięki za podzielenie się tym pomysłem!