Cześć dziewczyny! 
Chcielibyśmy, żeby BeMommy jak najlepiej odpowiadało na Wasze potrzeby, dlatego przychodzimy z pytaniem do Was – czy macie jakieś pomysły na nowe funkcje lub zmiany, które ułatwiłyby Wam korzystanie z aplikacji? 
Może brakuje Wam jakiejś opcji, a może jest coś, co mogłoby działać lepiej lub szybciej?
Każdy pomysł jest dla nas ważny – razem możemy stworzyć aplikację idealną dla mam! 
Dajcie nam znać! Czekamy na Wasze kreatywne propozycje! 
1 polubienie
wprowadzenie powiadomień na forum!
2 polubienia
Cześć Ewelina, mamy dobrą wiadomość! Pracujemy nad powiadomieniami, niedługo będą dostępne w aplikacji
Masz jeszcze pomysły jak ulepszyć nasze forum/aplikację?
Możesz dołączyć do wersji testowej z powiadomieniami tutaj: https://play.google.com/apps/testing/com.himommy.bemommy
Hej brakuje mi w waszej aplikacji żeby bardziej wyraźne były dni płodne, w flo np zmienia się kolor i mają bardzo duże czcionki . Jest to duże ułatwienie i dzięki temu można łatwiej zapisywać
1 polubienie
Podpinam się pod tą propozycją 
4 polubienia
Hej, mi brakuje bardziej przejrzystego dostępu do dzienniczka menstruacyjnego
3 polubienia
Daj znać czy da się zmienić dostępność dzienniczka bo ciągle mi się gubi
2 polubienia
Cześć, a co masz dokładnie na myśli jeśli chodzi o zmienić dostępność? 
grafiki albo miejsce w aplikacji, sama mam z tym problem ale ja starszej daty
2 polubienia
Mega pomysłem mogłybybyć widgety na telefon
2 polubienia
Cześć!
Jakiego typu widget masz na myśli?
W przypadku ciąży bliźniaczej brakuje opcji dodawania imion i płci oddzielnie dla każdego bliźniaka - są traktowani jak jedno dziecko przez aplikację.
Fajna opcja byłaby również możliwość dodawania aktualnej wagi dzieci po badaniach od pewnego momentu - podobnie jak dodaje się wagę mamy.
1 polubienie
Trafna uwaga, bardzo dziękujemy za zgłoszenie tego! Z pewnością wkrótce się tym zajmiemy!
Pozdrawiamy serdecznie
@Dorota001
Brakuje kalendarza, w którym można sprawdzać, w którym tygodniu ciąży będę za X tygodni. Planując badania prenatalne ma to znaczenie i ułatwiłoby zaplanowanie odpowiedniego terminu. Teraz muszę korzystać z innej aplikacji dodatkowo, która ma taką funkcję.