Młode mamy z Lubuskiego

Hej, może jest tu ktos z woj. Lubuskiego? poszukuje jakiejs fajnej babeczki do „zakolegowania”, wyjscia na kawke czy spacer, a przyszlosciowo z maluchami. Mam 21 lat, Zielona Gora. Rodze w grudniu na 95% dziewczynke❤️

4 polubienia

Ja niestety dalej mieszkam, ale świetna inicjatywa! Sama chętnie poznam mamę z Wrześni (Wielkopolska) lub okolic! Czekam na synka, termin na styczeń :wink:

Ja okolice Katowic, ale życzę powodzenia, może ktoś się znajdzie :grin:

Hej :wink: szkoda że tak daleko ;( jestem z zachodniopomorskiego -30 km od Gorzowa :wink:

Rodzę pod koniec lutego

Świetna inicjatywa :wink:

1 polubienie

Hej, ja jestem z Zielonej Góry. 29 lat, ale rodzę dopiero na początku maja :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Pozdrawiam z Gorzowa :waving_hand: termin na połowę marca

2 polubienia

Również pozdrawiam z Gorzowa :smiling_face: termin mam na 6 marca :see_no_evil_monkey:

2 polubienia

Może się spotkamy na porodówce :see_no_evil_monkey: ja mam na 8.03 :grin:

2 polubienia

Chłopczyk czy dziewczynka? :grin:

Ponoć córka :sweat_smile: a u Ciebie?

U mnie ma być chłopczyk :see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey:

1 polubienie

Ja jestem z Mostek koło Świebodzina. W drodze córeczka i termin na połowę marca. A w domu już dwuletni synek :grin:

Pozdrowienia ze Świebodzina. U nas termin na 6 czerwca. W drodze chłopiec💙

3 polubienia

Hej! Ja również termin na 3.05;) to moja 4 ciąża. Jsk due czujesz?

Wow, 4 ciąża. To już nie ma tajemnic dla Ciebie :grin: u mnie ok, chociaż czasem się ciężko myśli. Jeszcze do końca roku pracuje, a od nowego idę na zwolnienie.

A Ty jak się czujesz? :smiling_face:

Napisz do swojego lekarza prowadzącego

1 polubienie