Macie już wybrane imiona dla przyszłego malucha? 😊

Oj, a ja co jakiś czas zmieniam zdanie. Kiedy wydaje mi sie,ze juz mam to wyjatkowe to po jakims czasie mi sie nudzi albo podoba inne😅 była już Łucja i Klara. Potem Zuzanna i Edyta. Teraz moooze Basia,ale i Agatka gdzieś w glowie huczy😅

Dla chłopca (choć liczę na dziewczynkę!) to Konrad albo Michał. Ale nie zastanawialam sie bardziej😅

1 polubienie

Czekamy na córkę- wybraliśmy imię Klara. Zanim poznaliśmy płeć moje przeczucie mówiło mi, że będzie syn, więc pierwotnie mieliśmy imię dla syna- Miłosz :heart:

1 polubienie

A ja jestem bardzo sfrustrowana jeżeli chodzi o imię dla naszego synka. Razem z mężem wybraliśmy imię Juliusz. Po czym dwa miesiące później nasi sąsiedzi nas poinformowali, że też tak dadzą na imię swojemu synkowi. Chciałam żeby miał piękne, mocne i oryginalne imię, a teraz co…

Rozumiemy Twoją frustrację. Juliusz to piękne i mocne imię, a Twój synek i tak będzie wyjątkowy, bo wyjątkowe będą jego historia i oczywiście wasza miłość do niego :smiling_face_with_three_hearts: @Zaneta

Klara to piękne, delikatne imię :heart: a Miłosz może poczekać w sercu. Kto wie, może jeszcze kiedyś się przyda! :blush:

U nas będzie Lilka (Liliana) :lotus:

1 polubienie

Będzie Aleksander :heart:

1 polubienie

Oh piękny wybór! Zachęcamy pozostałe mamy do dzielenia się swoimi wyborami!

U nas będzie Nikodem :blue_heart:

1 polubienie

Ciężko się zdecydować, będzie Kubuś albo Jędrzej :grin:

1 polubienie

U nas jeśli dziewczynka to Lilka albo Layla a chlopiec Bruno

1 polubienie