Czy przez leki na cyste Brakuje miesiączki

Witam wszystkich kto tego czyta chciałabym sie wypowiedziec O coś co Nie wiem o czym mam mysles od 7.04 zaczęłam brac tableki Na Cyste bo miałam ich dwie I Wtym czasie witaminy W ciazawe bo mówią ze to dużo pomaga na bycie matką.od 09.04 do 10.04 miałam dostać Okres nie dostałam do dzis te tablekina cyste miałam pic 12 dni piłam regularnie Ale nie wiem czy przez te tableki nie mam okresu a Jest jusz 18.04 od wczoraj mam Zawroty głowy czy może do byc ciaza a może te leki .i wczoraj skończyłam pic te tableki 12dni a i jeszte jedno zawsze jak zbliżył mi sie okres bolały mnie cycki dziwne to wszystko może mam zrobić test

1 polubienie

Hej! :cherry_blossom:
Skoro miesiączka się spóźnia, a dodatkowo masz zawroty głowy i inne nietypowe objawy, zdecydowanie warto zrobić test ciążowy to najprostszy sposób, żeby rozwiać wątpliwości.
Tabletki na cysty mogą czasami wpływać na cykl, ale ciąży też nie można wykluczyć, zwłaszcza jeśli współżyłaś w tym czasie. Zrób test, a jeśli nadal będziesz mieć wątpliwości lub okres nie pojawi się w najbliższych dniach, najlepiej będzie skonsultować się z lekarzem.