Zadaj pytanie tutaj!

Hej! :waving_hand:

Jeżeli macie jakikolwiek problem z obsługą aplikacji lub forum, coś nie działa, nie wiecie jak skorzystać z jakiejś funkcji – śmiało możecie zakładać nowe wątki tutaj, w tym dziale.
Postaramy się jak najszybciej pomóc i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Zanim napiszecie, zerknijcie też, czy ktoś już nie miał podobnego problemu – może odpowiedź już czeka :smiley:

2 polubienia

Zmieniła mi się nazwa konta, ja byłam PAti

2 polubienia

Hejka, czasem jak odpowiadam na czyiś komentarz to nie pokazuje się że to robię po upublikowaniu. Może jakaś pomoc?

2 polubienia

Dziękujemy za zgłoszenie! :slight_smile:

Dziękujemy bardzo za zgłoszenie! :slight_smile:

Hejka, czy można pisać do innych użytkowniczek na czacie prywatnym?

1 polubienie

Kiedy jakieś podcasty wlecą?

1 polubienie

Dobre pytanie, sama się nad tym zastanawiam. Pewnie płatne

Cześć! Powinna być dostępna taka opcja, daj proszę znać czy udało się ją znaleźć, będziemy wdzięczni za informację! :slight_smile:

Ja mam problem, gdzie to znaleźć

Problem gdzie znaleźć podcasty czy opcje wysyłania wiadomości prywatnej? :smiley:

3 polubienia

Hejka, nie dostaje wcale powiadomień z forum, nawet nie na maila. Co robić HiMommy?

4 polubienia

Cześć, a powiedz proszę czy masz włączone w ustawieniach powiadomienia? @perfekcyjnapanidomu

1 polubienie

Cześć @mamaduchem daj znać czego nie potrafisz znaleźć jeśli nadal problem istnieje!

1 polubienie

Hejka, nie mam wcale powiadomień z forum i cały czas przeskakują mi dymki jak ktoś piszę

Pracujemy nad tym! Prosimy o cierpliwość!

@ewelina.sukowska1 spróbuj pytanie dodać osobno jako wątek nowy, bo chyba coś Ci źle się zaklikalo :smiling_face:

1 polubienie