Napotkałaś błąd w aplikacji? Coś nie działa tak, jak powinno? Zgłoś tutaj, a postaramy się pomóc jak najszybciej.
Od wczoraj nie mogę zapisać aktywności - karmienie butelką, nie ma przycisku „zapisz”. Na zsynchronizowanym koncie HiDaddy normalnie można zapisywać. Proszę o rozwiązanie problemu.
U mnie zniknęła funkcja karmienia piersią (ta której nie ma w HiDaddy). Nie mogę zapisywać zmienianych pieluszek (w HiDaddy można).
Przyciski w dole ekranu pojawiają się z opóźnieniem.
Karmienie piersią zapisuje każde karmienie jako lewa pierś.
Dzień dobry, odkąd zmieniliście wygląd aplikacji, ona bardzo się zacina. Scrollowanie treści w dół się zacina, wyrzuca z aplikacji. Korzystam z telefonu samsung galaxy s23 na dobrym wifi plus nie zauważyłam zacięć na innych aplikacjach, więc to na pewno nie kwestia internetu czy telefonu.
Z głównej pierwszej strony nie można kliknąć w pokazane tematy na forum. Dziala tylko po przejściu z menu
Od zmiany wyglądu aplikacji, właściwie nic nie działa, cały czas wylogowuje z systemu, nie da się praktycznie otworzyć codziennych treści, bo pojawia sie kółeczko oczekiwania. Na stronie startowej mnóstwo błędów. Jak długo to jeszcze potrwa? To byla świetna aplikacja, ale teraz właściwie nie da sie używać