Poduszka ciążowa do spania

Witam, zbieram się do zakupu poduszki ciążowej do spania. Będzie to 1 taki zakup , więc prosiła bym o pomoc, jeśli ktoś z tego również korzysta. Zależy mi żeby poduszka była przede wszystkim wygodna. Skąd polecacie zakupić?

Z góry dziękuję.

Ja używam poofi i bardzo sobie chwalę. Jest w kształcie 9, więc teoretycznie przy obracaniu trzeba się obrócić razem z poduszką, żeby mieć podparcie pod plecami, ale dla mnie ważniejsze jest to, żeby móc ją włożyć między nogi, a czasami fajnie się przytulić do tej dłuższej części;) Kupiłam ją z drugiej ręki na Vinted i była w bardzo dobrym stanie :slight_smile:

Ja mam z Poofi. Jest bardzo fajna. Swoje kosztuje, ale jak np uważasz że jest za twarda, to można sobie rozpiąć zamek i wysypać trochę kuleczek ze środka. Generalnie polecam też poduszkę do karmienia od nich (to moja druga ciąża, także coś tam już przetestowałam;) ).

Ja mam z momcozy i zostanie ze mną po ciąży :slight_smile:

Też polecam wybrać taką, która daje podparcie dla pleców i nóg w okolicy kolan :slight_smile: ja mam wielką z allegro w kształcie litery J ale drugi raz chyba wybrałabym w kształcie litery Ci, bo wydaje mi się, że lepiej otula ciało (podpiera plecy, nie rozjeżdżając się w okolicy brzucha)

Ja mam taką z allegro w kształcie litery C, długo zastanawiałam się nad zakupem, a niepotrzebnie, w końcu się wysypiam od zakupu